Malva Кисть для рум'ян 011

Malva Cosmetics Кисть для рум'ян №11

Malva Cosmetics  №11

Malva Malva

ЦБ-00012820

Malva

Наявність: Немає в наявності

100грн

Бренд: Malva

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Тайвань

Матеріал кисті: Ворс синтетичний

Тип кисті: Для рум'ян

Malva Cosmetics Кисть для рум'ян №11

Навіть сама тонка і ніжна шкіра обличчя буде відчувати себе чудово, коли до неї буде торкатися м'яка кисть від косметичної марки Malva Cosmetics. Середня пухнаста кисть злегка загостреною форми ідеальна для контурирования за допомогою декоративних продуктів сухої і розсипчастою текстури. Ідеальна для нанесення рум'ян, сухих коректорів, броназатора, хайлайтера і т.д.

Безумовно, досить об'ємна кисть запросто впорається і з нанесенням пудри на всю поверхню обличчя. З її допомогою ви зможете досягти рівномірного покриття, він м'яко розтушовує, дозволяючи макіяжу виглядати акуратно і природно. Кисть набита антибактеріальним синтетичним ворсом, дуже якісна і приємна в роботі. У процесі використання добре зберігає свою первозданну форму.

Спосіб застосування:

Для створення натурального легкого рум'янцю нанесіть кольорові рум'яна свіжих відтінків (рожевий, персиковий) на центр щоки і верхню частину скули. Змішуйте різні відтінки рум'ян на кисті, це створить ефект більшої натуральності в макіяжі. Перед першим використанням помийте кисть з милом або шампунем.

Напиши відгук
Malva Cosmetics Contour Brush Кисть для тіней №005

Malva Cosmetics Contour Brush Кисть для тіней №005

Malva Cosmetics Contour Brush №005

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри