Malva cosmetics powder brush Кисть для пудри №001

Malva Cosmetics Powder Brush №001

 Malva Кисть для пудри № 001

Malva Malva

ЦБ-00012779

Malva

Наявність: Немає в наявності

135грн

Бренд: Malva

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Тайвань

Матеріал кисті: Ворс синтетичний

Тип кисті: Для пудри

 Malva Cosmetics Powder Brush Кисть для пудри № 001

Велика м'яка кисть з синтетичним ворсом, створена відомим косметичним брендом Malva Cosmetics, стане вашим незамінним помічником на кожен день.Досить бюджетний за ціною і при цьому цілком гідний за якістю аксесуар має масу переваг.

Кисть для пудри № 001 Malva Cosmetics Powder Brush оснащена довгою ергономічною ручкою з щільно набитими і ретельно закріпленими ворсинками, які легко захоплюють необхідне вам кількість розсипчастого або компактного косметичного засобу і відмінно розподіляють його по поверхні шкіри. Аксесуар має стильний дизайн, який неодмінно сподобається справжнім цінителькам естетики у всьому. Malva Cosmetics Powder Brush - ваш відмінний вибір.

Спосіб застосування:

Наберіть пензлем пудру, потім видаліть надлишки кошти. Починайте наносити з центру чола, рухаючись вниз по вилицях до підборіддя. Пройдіть легенько пензлем по носі і щоках. Очищати кисть потрібно за допомогою невеликої кількості миючого засобу з водою, довести її до ніжної піни і промити пензель великою кількістю води. Промокнути інструмент м'якою тканиною і залишити сохнути в горизонтальному положенні.

Напиши відгук
Malva Cosmetics Contour Brush Кисть для тіней №005

Malva Cosmetics Contour Brush Кисть для тіней №005

Malva Cosmetics Contour Brush №005

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри