Bilou Spring meadow deodorant spray 150ml Дезодорант

Bilou Spring Meadow Deodorant Spray 150 ml

Bilou Дезодорант 150 мл 

Bilou Bilou

ЦБ-00028603

Bilou

Наявність: Є в наявності

230грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Bilou

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Німеччина

Час застосування: Універсальний

Призначення: Дезодорант

Bilou Spring Meadow Deodorant Spray Дезодорант 150 мл 

Дезодорант-спрей має аромат квіткового конвалії і жасмину. Надійно захищає шкіру від запаху поту на 48 годин, дає тривале відчуття свіжості, не залишаючи плям на одязі. Містить живильне арганова олія, соняшникова олія, екстракт алое віра. Не містить спирту та солі алюмінію.

Основні компоненти:

- Арганова олія - сприяє оновленню та омолодженню шкіри, роблячи її пружною та м'якою. Містить велику кількість вітаміну Е, рахунок чого захищає клітини від шкідливого впливу вільних радикалів.

- Олія соняшника живить, зволожує та пом'якшує шкіру, розгладжує її та робить більш пружною та еластичною, прискорює процес оновлення клітин.

- Екстракт алое – надає протизапальний, зволожуючий, охолодний, пом'якшуючий, розгладжуючий, освіжаючий та підтягуючий ефект, покращує обмін речовин, стимулює регенерацію клітин та покращує тургор шкіри.

Спосіб застосування: 

Струсіть балон і тримайте його вертикально під час розпилення. Розпорошити під пахвами з відстані 15 см. Не використовуйте на подразненій або пошкодженій шкірі. Дайте висохнути. Уникайте контакту з очима.

Склад:

Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Myristate, Triethyl Citrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Parfum, Ethylhexylglycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Zinc Ricinoleate

Напиши відгук
Bilou Caramel Macaron Conditioner (міні)

Bilou Caramel Macaron Conditioner (міні)

Bilou Міні-шампунь для волосся

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри