Cruelty free Missha Блиск для губ

Missha Блиск для губ

MISSHA Jellish Lip Slip, How Lovely

ЦБ-00012872

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 4 ml

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Зроблено в: Корея

MISSHA Jellish Lip Slip

Блиск для губ Jellish Lip Slip бренду Missha додасть вашим губам неймовірний об'єм і спокусливість. Продукт має в'язку гелеву текстуру, яка лягає рівномірним шаром, заповнюючи нерівності. Формула засобу включає комплекс рослинних масел і вітамін E, які зволожують, живлять, пом'якшують і відновлюють ніжну шкіру. Засіб має насичену пігментацією, високою стійкістю і дарує губам спокусливий глянцевий відблиск.

Активні компоненти:

Вітамін E (токоферол) - підсилює антиоксидантну дію, забезпечуючи захист клітин і тканин від пошкоджень з боку вільних радикалів.
Масло Камелії з'єднує відновлюючу, живильну, зволожуючу, захисну, пом'якшувальну і заспокійливу властивості. Саме комбінація цих характеристик і забезпечує йому той самий вплив системного характеру, яке дозволяє відновити і зберегти красу шкіри. Глибоко проникає в шкіру, підтримує її еластичність, зменшує втрату вологи і сприяє якісному насиченню і зволоженню клітин, відновлює зневоднену шкіру і надалі попереджає повторення проблем. Тонізуюча, омолоджуючу, що підвищує тургор вплив доповнено здатністю попереджати зміни забарвлення. Одне з кращих властивостей камелії - пом'якшує вплив, яке повертає шкірі сяйво, шовковистість і гладкість.
Масло Соняшнику - наповнює шкіру вологою, має антиоксидантну дію і попереджає раннє в'янення. Масло Жожоба чудово живить, пом'якшує, і на довгий час зволожує шкіру, прибирає її лущення, підвищує пружність і еластичність шкірних покривів, розгладжує наявні на обличчі зморшки.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість засобу на губи.

Напиши відгук
Essence Рідка матова помада

Essence Рідка матова помада

Essence Colour Boost Mad About Matte Liquid Lipstick, 03

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри