Essence matte matt longlasting lipgloss блиск для губ матовий 11

Essence Помада рідка матова

Essence Matt Matt Matt Lipgloss, 11

ЦБ-00009270

Наявність: Немає в наявності

90грн

Об'єм: 5 ml

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Зроблено в: Італія

Essence Matt Matt Matt Lipgloss

Щоб бути завжди бути чарівною і відчувати себе надзвичайно впевнено як у офісі, так і на різних урочистих заходах, зверніть увагу на чудовий матовий блиск для губ Matt Matt Matt Lipgloss від німецького бренду Essence.

Це приголомшливий косметичний засіб забезпечує ефект розкішної матової помади, але на відміну від неї абсолютно не пересушує ніжну шкіру губ. Особлива доглядаюча формула даного продукту включає зволожуючі і живильні речовини, які насичують шкіру губ вологою, запобігають сухості і виникненню лущення. Блиск лягає щільним оксамитовим покриттям насиченого кольору, який володіє надзвичайною стійкістю і буде триматися протягом всього дня.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість помади на поверхню губ і рівномірно розподіліть.

Cклад:

HYDROGENATED DIDECENE, TALC, POLYBUTENE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CERA ALBA (BEESWAX), DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, C26-28 ALKYL DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM SACCHARIN, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Напиши відгук
Essence Рідка матова помада

Essence Рідка матова помада

Essence Colour Boost Mad About Matte Liquid Lipstick, 03

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри