St.Moriz mousse Pro coconut dark 300ml Автобронзат-мусс

St.Moriz Pro Dark Coconut 300 ml

St.Moriz Мус-автозагар для тіла з кокосовим маслом 300 мл 

St. Moriz St. Moriz

ЦБ-00028349

St. Moriz

Наявність: Немає в наявності

480грн

Об'єм: 300 мл

Колір: DARK

Бренд: St.Moriz

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: для автозасмаги

Вік: 18+

St.Moriz Pro Dark Coconut Мус-автозагар для тіла з кокосовим маслом 300 мл 

Мус-автозагар St.Moriz Pro Dark Coconut дає темний, шоколадний відтінок. Його можна використовувати як засіб для засмаги, так і для підтримки набутого кольору. Він активізує вироблення меланіну – пігменту, який відповідає за колір шкірного покриву.

До його складу входить бронзатор, який забезпечує гарний рівномірний відтінок. Засмага тримається на тілі від 3 до 7 днів, а потім ви можете продовжити його дію, повторно нанісши засіб.

Перед використанням автобронзантів необхідно приймати душ. Під час душу рекомендується використовувати скраб для тіла, щоб добре очистити шкіру від часток, що ороговіли. На очищеній шкірі засмага буде ідеально рівною і протримається довше.

Спосіб застосування:

Очистити шкіру за допомогою скрабу для тіла, зволожити чутливі ділянки тіла (коліна, ступні, лікті і щиколотки). Завжди використовуйте рукавичку, щоб не забруднити руки. Струсіть закрите упакування і нанесіть невелику кількість піни на рукавичку. Потім втирайте піну в шкіру обличчя і тіла круговими рухами.

Склад:

Aqua (Water), Propylene Glycol, Dihydroxyacetone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethoxydiglycol, Cocamidopropyl Betaine, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Polysortbate 20, Sodium Chloride, Sodium Metabisulfitem, Parfum (fragrance), Glycerin, 2-bromo-2 nitropropane-1, 3-diol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Coumarin, Cl 16035 (Red 40), Cl 19140 (Yellow 5), Cl 42090 (Blue 1)

Напиши відгук
St.Moriz Fast Tan Coconut Paradise 200ml

St.Moriz Fast Tan Coconut Paradise 200ml

St.Moriz Автобронзат-мус для експрес засмаги 200 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри