St.Moriz Fast Tan Mousse Coconut Paradise 200ml Автобронзат-мусс для експрес засмаги

St.Moriz Fast Tan Coconut Paradise 200ml

St.Moriz Автобронзат-мус для експрес засмаги 200 мл 

St. Moriz St. Moriz

ЦБ-00032631

St. Moriz

Наявність: Є в наявності

490грн

Об'єм: 200 мл

Аромат: Кокос

Бренд: St.Moriz

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Призначення: для автозасмаги

St.Moriz Fast Tan Coconut Paradise Автобронзат-мус для експрес засмаги 200 мл 

Автозасмага-мус Fast Tan стане ідеальним варіантом для тих, кому потрібно за короткий проміжок часу отримати бездоганно рівний золотистий відтінок шкіри.

Інноваційна формула засобу містить спеціальні компоненти, які в залежності від часу впливу виявляють необхідний результат.

Час витримки відтінок: 1 година – легкий натуральний; 2 години – середній золотистий; 3 години – темний бронзовий.

Крім цього, засіб збагачений натуральними інгредієнтами, які здійснюють інтенсивний догляд за шкірою та застосовуються з метою закріплення та продовження стійкості засмаги.

Спосіб застосування:

Застосуй скраб середньої жорсткості для дбайливої ексфоліації, що допоможе позбутись ороговілих клітин, вирівняє тон та мікрорельєф шкіри.
Заздалегідь нанеси живильний бальзам або зволожуючий крем, щоб сухість шкіри не позначилась на якості прояву автозасмаги.

Використовуйте спеціальну рукавичку-аплікатор для нанесення на шкіру тіла і обличчя. (Радимо попередньо зволожити аплікатор мінімальною кількістю води).

Струсіть флакон перед використання, потім видавіть невелику кількість мусу на рукавичку-аплікатор і круговими рухами нанесіть на шкіру тіла і обличчя. Протягом цього часу не рекомендуємо вступати у контакт з водою. За 1 годину використання проявиться легкий відтінок засмаги "Sunkissed".

Протягом 2-х годин шкіра набуде золотистого відтінку засмаги "Medium", а протягом 3х годин можна отримати більш темний і глибокий відтінок "Dark". Потім змийте засіб теплою водою. 

Склад:

Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, PEG-12 Dimethicone, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Sodium Metabisulfi te, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Potassium Sorbate, CI 16035 (Red 40), CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).

Напиши відгук
St.Moriz Colour correcting tanning mousse medium 200 ml

St.Moriz Colour correcting tanning mousse medium 200 ml

St.Moriz Colour correcting tanning mousse medium Автобронзат-мусс для світлої шкіри медіум 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри