Rituals of Yozakura 250ml

Rituals of Yozakura 250ml

Rituals  Дифузор для дому 250ml 

Rituals Rituals

ЦБ-00032478

Rituals

Наявність: Є в наявності

1675грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: Rituals

Країна виробник: Нідерланди

Ароматичні палички Ritual of Yozakura
Створіть привабливу атмосферу в домі завдяки цим чудово оформленим лімітованим ароматичним паличкам. 

У цьому ароматі зливаються воєдино ніжні білі квіти і бурштинові аромати ванілі та мигдалевого молока, створюючи насичений і глибокий аромат. 
Тонкі фруктові ноти у верхньому тоні доповнюють загальне відчуття, роблячи його ідеальним аксесуаром для будь-якої кімнати. 
Ароматичні палички прості у використанні і не вимагають перевертання, але для більш інтенсивного аромату не соромтеся перевертати їх так часто, як вам захочеться.

Термін служби - до 3 місяців. Для інтенсивнішого аромату поєднуйте цей очеретяний дифузор з підходящою до нього свічкою.

Як використовувати :
Вставте палички у флакон з ароматом, щоб увібрати олію. Дозвольте ароматичним паличкам заповнити кімнату природним чином. Ароматичні палички дозволяють олії постійно випаровуватися, створюючи тонкий і розкішний аромат. Будь ласка, вимийте руки водою з милом.

Примітка: при частому перевертанні паличок олія витрачається швидше. Порада: Не використовуйте всі ароматичні палички, що додаються, для невеликих приміщень або для того, щоб олія довше зберігалася.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри