Eunyul Крем преміум з червоним женьшенем 30+ 50 мл

Eunyul Крем преміум з червоним женьшенем 30+, 50 мл

Eunyul Premium Cream 

ЦБ-00015449

Наявність: Немає в наявності

415грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Eunyul

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження

Вік: 30+

Eunyul Premium Cream Преміум крем для обличчя з червоним женьшенем

Антивіковий крем для обличчя з червоним женьшенем - омолоджуюча косметика преміальної серії. Розгладжує зморшки, вітамінізує, живить. Усуває ознаки старіння шкіри і попереджає вікові зміни. У складі формули також аденозин, маточне молочко бджолине, перлова пудра. Крем для обличчя з ефектом омолодження зволожує дерму, покращує тон шкіри. Зміцнює контур обличчя. Підтримує водно-ліпідний баланс.

Ключовий компонент крему - екстракт червоного женьшеню, який володіє унікальною відновлюючою і омолоджуючою властивостями, впливаючи на шкіру на клітинному рівні. Женьшень забезпечує потужний антиоксидантний захист шкірі. Гінзенозіди в складі женьшеню покращують метаболізм та енергетичний баланс клітин шкіри, стимулює синтез колагену і попереджає руйнування старих волокон колагену, тим самим ефективно бореться з існуючими зморшками і запобігає появі нових. Також женьшень м'яко вирівнює тон шкіри, покращує колір обличчя.

Екстракт маточного молочка покращує клітинний метаболізм і кровообіг в шкірі, активізує природну самоочищення і відновлення, підвищує захисні властивості шкіри і робить її більш стійкою до несприятливого впливу зовнішнього середовища, а також повертає шкірі пружність і еластичність, запобігає появі вікових зморшок, володіє ліфтинг-ефектом.

Спосіб застосування

Наносити вранці і ввечері на завершальному етапі щоденного догляду.

Напиши відгук
Eunyul Крем для рук з аргановим маслом, 50 г

Eunyul Крем для рук з аргановим маслом, 50 г

Eunyul Clean & Fresh Hand Cream Argan 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри