Sesderma Daeses DMAE 50 ml

Sesderma Daeses DMAE 50 ml

Sesderma Ліфтинг-крем для обличчя 50 мл

Sesderma Sesderma

ЦБ-00022056

Sesderma

Наявність: Є в наявності

1617грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Sesderma

Класифікація: Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Призначення: Чинить миттєву ліфтингову дію, розгладжує шкіру, підвищує її еластичність, стимулює синтез колагену, розгладжує зморшки

Sesderma Daeses DMAE Ліфтинг-крем для обличчя 50 мл

Ліфтинг-крем Sesderma Daeses на основі ДМАЕ (диметиламіноетанолу) у вільній та ліпосомованій формі помітно підтягує шкіру, стимулює вироблення колагену й еластину, зміцнює і вирівнює рельєф шкіри.

Засіб розроблений із використанням технології Nanotech. Її унікальність полягає у використанні активних інгредієнтів, поміщених у ліпосоми нанорозміру, — маленькі ліпідні контейнери, що дають змогу компонентам якнайшвидше проникати в глибокі шари шкіри й у такий спосіб підвищувати ефективність засобу.

ДМАЕ (диметиламіноетанол) у вільній та ліпосомованій формі 4% — це поживна речовина натурального походження, отримана з морепродуктів. Чинить миттєву ліфтингову дію, розгладжує шкіру, підвищує її еластичність, стимулює синтез колагену, розгладжує зморшки.

  • Гліколева кислота м'яко відлущує, вирівнює рельєф шкіри, освітлює, зволожує, стимулює вироблення еластину, колагену та гіалуронової кислоти, надає шкірі сяйво.
  • Пальмитоїл Олігопептид підвищує пружність і тонус шкіри.
  • Органічний кремній захищає еластин, колаген і протеоглікани, підтримує рівень води в тканинах, захищає від вільних радикалів.
  • Filmexel згладжує зморшки, миттєвий ліфтинг-ефект, захищає бар'єрну функцію, звужує пори.
  • Гідролізований протеїн пшениці відновлює й омолоджує шкіру, живить і зволожує, підвищує пружність і еластичність шкіри.

Спосіб застосування:

На чисту шкіру нанести трохи крему, делікатно втираючи кінчиками пальців. Використовувати 2 рази в день, вранці і ввечері.

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри