Cruelty free Elizavecca Маска для активної регенерації епідермісу

Elizavecca Маска для активної регенерації епідермісу

Elizavecca Face Care Egf Deep Power Ringer Mask Pack

Elizavecca Elizavecca

ЦБ-00010126

Elizavecca

Наявність: Немає в наявності

35грн

Об'єм: 23 мл

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Комбінована

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Тип маски для обличчя: Тканинна

Elizavecca Face Care Egf Deep Power Ringer Mask Pack Маска для активної регенерації епідермісу

Якщо ви володієте комбінованою і жирню шкірою - не поспішайте засмучуватися цим фактом. Ви з легкістю можете позбутися від усіх супутніх проблем завдяки використанню регенерує маски для обличчя від бренду Elizavecca. Завдяки активним компонентам в складі засобу шкіра здатна мати здоровий, молодий і свіжий вигляд. Регулярне застосування маски прискорить цей процес.

Гіалуронова кислота глибоко зволожує і живить клітини епідермісу, що сприяє продовженню молодості шкіри і захисту від передчасної появи зморшок. У складі маски ви також відчуєте ефективну дію аргініну, який впливає на поліпшення мікроциркуляції і створює захисний бар'єр шкірного покриву. Натуральні екстракти фруктів допомагають впоратися з жирним блиском, надаючи шкірі бархатистість і гладкість.

Спосіб застосування

Вийміть тканинну маску з упаковки, залишок есенції злийте в баночку, нанесіть маску на 15-30 хвилин. Після цього дайте обличчю повністю висохнути і нанесіть сироватку і ваш щоденний крем. Залишки есенції використовуйте на ніч і вранці до повного вбирання. Рекомендується використовувати маски курсом в 10 днів або 1-2 рази на тиждень.

Склад

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Vincetoxicum Atratum Extract, Portulaca Oleracea Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Swiftlet Nest Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Prunus Salicina Fruit Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, rh-Oligopeptide-1, sh-Oligopeptide-1, Phellinus Linteus Extract, Monascus/Rice Ferment, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Phenoxyethanol, Adenosine, Carbomer, Arginine, Chlorphenesin, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Fragrance

Напиши відгук
Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Milky Piggy Real White Time Milk Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри