Rituals of Yozakura 220ml Крем для тіла

Rituals of Yozakura 220ml Крем для тіла

Rituals Крем для тіла 220ml

Rituals Rituals

ЦБ-00032627

Rituals

Наявність: Є в наявності

1150грн

Об'єм: 220 мл

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Призначення: Зволоження

Rituals of Yozakura Крем для тіла 220ml

Цей крем для тіла має розкішну текстуру, яка миттєво вбирається у шкіру, залишаючи її гладкою, шовковистою та приємно ароматизованою. Він наповнений чуттєвим ароматом вишні Йосіно, спокусливими білими квітами, затишному теплу бурштину та ванілі занурюючи вас у чуттєві обійми The Ritual of Yozakura.

Формула крему включає екстракти чорного рису та вишні Йосіно, які забезпечують зволоження, живлення та захист шкіри. Натуральні масла, що входять до складу, зволожують і пом'якшують шкіру, роблячи її більш пружною та еластичною. Цей крем подарує вашій шкірі відчуття неймовірної м'якості та гладкості без відчуття липкості, а його аромат допоможе вам розслабитися та насолодитися моментом догляду за собою.

З Rituals The Ritual of Yozakura Rich Body Cream ваша шкіра виглядатиме сяючою, здоровою та доглянутою, а ви насолоджуватиметеся кожним моментом догляду за тілом, оточені чуттєвим ароматом вишні Йосіно та теплої амбри.

  • Завдяки екстрактам чорного рису та вишні Йосіно, цей крем забезпечує глибоке зволоження, відновлюючи природний рівень вологи та еластичність епідермісу.
  • Натуральні масла, що містяться у складі крему, живлять шкіру, а також формують ліпідний бар'єр, запобігаючи трансепідермальній втраті води та мінімізуючи негативну дію зовнішніх агентів.
  • Просочений ароматом вишні Йосіно, теплої амбри та ванілі, цей крем створює атмосферу релаксації та блаженства, стимулюючи приємні емоційні реакції.
  • Завдяки своїй розкішній текстурі крем миттєво вбирається, не залишаючи відчуття липкості, що робить його ідеальним для щоденного використання.
  • Регулярне застосування крему надає шкірі сяйва, зберігає її здоровий вигляд та еластичність, покращуючи загальний тонус та текстуру епідермісу.
  • Склад крему на 95% складається з натуральних інгредієнтів, що підкреслює його дбайливий та природний підхід до догляду.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри