Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Coffee bean Body Scrub 200 ml

Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Coffee bean Body Scrub 200 ml

Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Coffee bean Body Scrub Веганський скраб для тіла 200 мл

ЦБ-00023142

Наявність: Є в наявності

1090грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Dr.Ceuracle

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Антивікове, Антиоксидантне, Від сухості, Відлущуюче, Відновлення, Для сяяння шкіри, Ліфтинг, Очищення, Протизапальне

Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Coffee bean Body Scrub Веганський скраб для тіла 200 мл

Скраб на основі кави з додаванням ферментованого чаю комбуча допоможе зробити шкіру тіла зволоженою, гладкою та пружною.

На створення цього продукту виробника надихнула ідея апсайклінгу та збереження природи. Повторне використання кавової гущі для догляду за шкірою є чудовим способом розкрити весь потенціал корисних речовин, що містяться у зернах.

Дрібні частки меленої кави діють як природний ексфоліатор, видаляючи відмерлі клітини з поверхні шкіри та посилюючи регенерацію, кофеїн стимулює відтік лімфи, зменшує прояви целюліту.

До складу скрабу також входить цукор – натуральний абразивний компонент, що підходить навіть для чутливої ​​шкіри, оскільки кристали мають негострі краї.

Є відмінним зволожувачем і природним джерелом гліколевої кислоти, яка руйнує зв’язки між ороговілими клітинами епідермісу та стимулює їх оновлення.
Допомагає підтримувати фізіологічний слабокислий рівень pH шкіри, підвищує її імунітет для боротьби з токсинами та бактеріями із навколишнього середовища.
Підвищує пружність та еластичність, олія насіння соняшника захищає від втрати вологи та відновлює ліпідний бар’єр.

Має сертифікат Vegan (не тестується на тваринах і не містить компонентів тваринного походження).

Спосіб застосування: Перед скрабування рекомендується прийняти теплий душ.
Нанесіть скраб на трохи розігріту вологу шкіру.
Засіб розподіляють круговими рухами, легко масажуючи поверхню тіла у напрямку від периферії (рук та ніг) до центру. Така процедура покращує кровообіг у тканинах, перешкоджає утворенню набряків.
Інтенсивно масажують частини тіла, де шкіра грубіша – п’яти, коліна, лікті. Активно обробляти можна і такі проблемні зони, як стегна, сідниці, боки та передпліччя.

Склад: Glycerin, Camellia Sinensis Leaf Water, Sucrose, Coffea Arabica (Coffee) Seed Powder, Water, Methylpropanediol, 1,2-Hexanedi ol, Diglycerin, Betaine, Cellulose Acetate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Saccharomyces Ferment Filtrate, Decyl Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Schisand ra Chinensis Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Trome thamine, Sodium Chloride, Xanthan Gum, Sodium Polyacrylate, Magnesium Aluminum Silicate, Hexylene Glycol, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Ethylhe xylglycerin

Напиши відгук
Mr.Scrubber Цукровий скраб для тіла Blackberry

Mr.Scrubber Цукровий скраб для тіла Blackberry

Mr.Scrubber SUGAR BABY Blackberry 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри