Ritual Namaste body cream 220 ml

Ritual Namaste body cream 220 ml

Ritual Namaste body cream Крем для тіла 220 мл

ЦБ-00022985

Наявність: Є в наявності

845грн

Об'єм: 220 мл

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Живлення, Зволоження, Заспокоєння

Ritual Namaste body cream Крем для тіла 220 мл

Інтенсивний, 24-годинний зволожуючий крем для тіла залишає вашу шкіру комфортно зволоженою і живить весь день.

Масло Ши має виражені антиоксидантні і регенеруючі властивості. Воно є дієвим засобом проти старіння шкіри, стимулюючи синтез колагену. Це масло покращує структуру шкіри на 85%. Зазначається його висока здатність до клітинної регенерації, завдяки його застосуванню швидко гояться подряпини і дрібні ранки, зникають тріщини і зарубцьовуються шрами.
З-за наявності коричної кислоти і вітаміну Е, масло ши є природним захисним засобом і має антиоксидантну дію, захищаючи шкіру від впливу вільних радикалів, що утворюються при УФ-випромінювання.
Вітамін Е, що міститься в цьому маслі, крім антиоксидантної дії чинить стимулюючий вплив на процеси мікроциркуляції в шкірі, покращуючи кровопостачання її поверхні.
В олії Ши відзначено високий вміст лінолевої кислоти (до 10%), це дозволяє використовувати його для відновлення захисних функцій шкіри та активізації ліпідного обміну.

Гіалуронова кислота наділена властивістю притягувати і утримувати (зв'язувати) воду, тим самим забезпечуючи пружність каркаса шкіри і зміцнюючи його. Потрапляючи на поверхню епідермісу, вона утворює плівку, яка перешкоджає випаровуванню вологи і одночасно захищає від агресивних факторів середовища.

Спосіб застосування: застосовуйте цей інтенсивно зволожуючий крем для тіла щодня і масажуйте шкіру рухами вгору.

Склад: Aqua/Water, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isoamyl Laurate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Parfum/Fragrance, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Centella Asiatica Leaf Extract, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Crocus Sativus Flower Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Corn Starch, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Phytate, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Tocopherol, Butylene Glycol, Betaine, Glyceryl Caprylate, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Limonene, Citric Acid, Lactic Acid, p-Anisic Acid, Sodium Hydroxide.

Напиши відгук
Mr.Scrubber Цукровий скраб для тіла Blackberry

Mr.Scrubber Цукровий скраб для тіла Blackberry

Mr.Scrubber SUGAR BABY Blackberry 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри