Rituals Ayurveda nourishing rich 100 ml

Rituals Ayurveda nourishing rich 100 ml

Rituals Ayurveda nourishing rich Масло для тіла 100 мл

Rituals Rituals

ЦБ-00022932

Rituals

Наявність: Немає в наявності

980грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Живлення, Пом'якшення

Rituals Ayurveda nourishing rich Масло для тіла 100 мл 

Додайте збагачену олію The Ritual of Ayurveda до своєї щоденної рутини для надзвичайно поживного догляду. Розкішна формула містить три аюрведичні олії, які особливо відомі своїми інтенсивними поживними властивостями, такі як олія солодкого мигдалю, олія морінги, і зволожуюча кокосова олія. Забезпечує глибоке та миттєве зволоження, зберігаючи шкіру м’якою та захищеною. Це найкращий засіб для всіх, хто потребує догляду за тілом – якщо у вас дуже суха шкіра – і це особливо чудово в холодні зимові місяці, коли нашому тілу може знадобитися додаткова любов і зволоження.

Ця насичена олія для тіла з 97% інгредієнтів натурального походження ретельно підібрана для оптимальної користі для вашої шкіри. Решта 3% - це чисті та свідомі інгредієнти, виготовлені в лабораторії, які підтримують цілісність і безпеку наших рецептур.

Спосіб застосування: розігрійте олію між долонями та легкими масажними рухами нанесіть насичену формулу на тіло.

Склад: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum/ Fragrance, Moringa Oleifera (Moringa) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Coumarin, Citronellol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Cinnamate, Hydroxycitronellal, Geraniol.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри