Rituals of jing bath foam 500 ml

Rituals of jing bath foam 500 ml

Rituals of jing bath foam Пінка для ванни 500 мл

Rituals Rituals

ЦБ-00022652

Rituals

Наявність: Немає в наявності

785грн

Об'єм: 500 мл

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Ніч

Призначення: Заспокоєння, Розслаблення, Пом'якшення

Rituals of jing bath foam Пінка для ванни 500 мл 

Піна Ritual of Jing перетворює вашу ванну з розкішними, м’якими бульбашками на відчуття повного розслаблення. Пухнаста піна для ванни робить вашу шкіру насиченою та шовковисто-м’якою на дотик, заспокоює розслаблює, а також знімає стрес на розум і тіло.

Священний лотос - Квіти лотоса процвітають у спокійних каламутних водах і вважаються символом чистоти та духовного зростання на Далекому Сході, добре відомі своїми заспокійливими властивостями. Оскільки білі запашні квіти розкриваються зі сходом сонця і закриваються на заході, білий лотос також є символом миру.

Зизифус - У традиційній китайській медицині насіння зизифуса використовуються для зменшення стресу та для створення спокійного стану розуму.

Ляжте на спину і вдихніть квітковий і теплий аромат священного лотоса і зизифуса.

Одного флакона вистачить на десять ванн.

Спосіб застосування: налийте трохи піни під кран під час прийняття ванни. Пориньте в багаті, шовковисто-м’які бульбашки.

Склад: Aqua/ Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Parfum/ Fragrance, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Zizyphus Jujuba Fruit Extract, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Glycine, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри