Shachajuan Straight and Shine Spray 200 ml

Shachajuan Straight and Shine Spray 200 ml

Shachajuan Термо спрей для сяйва волосся 200 мл

SachaJuan SachaJuan

ЦБ-00020766

SachaJuan

Наявність: Немає в наявності

843грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Shachajuan

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Швеція

Призначення: Забезпечує надійну фіксацію, зберігає рухливість форми, не залишає липких слідів, а також забезпечує додатковий захист від високих температур

Shachajuan Straight and Shine Spray Термо спрей для сяйва волосся 200 мл

Чи можлива надійна фіксація форми укладки без обтяження і склеювання волосся? Так, якщо ви використовуєте лак Straight and Shine Spray. Це чудовий вибір для гладеньких зачісок. Збереже укладку ідеальною за будь-яких умов. Спрей отримав нагороду Hair Magazine Award 2015. Продукт не містить парабенів, виготовляється відповідно до сучасних етичних норм (Cruelty Free).

Спрей забезпечує надійну фіксацію, зберігає рухливість форми, не залишає липких слідів, а також забезпечує додатковий захист від високих температур. Це чудовий вибір для укладань з плойкою. Комплекс Ocean Silk Technology на основі екстрактів холодноводних водоростей Chondrus і Rhodophyceae підвищує еластичність волосся, нормалізує водно-мінеральний баланс шкіри голови, запобігає втраті вологи і підсилює природний блиск.

Спосіб застосування:

Використовуйте лак з сироваткою Shine Serum. Вона відновлює посічені кінчики, робить волосся слухняним і м’якими, а також надає розкішний блиск.

Напиши відгук
Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Шампунь для глибокого очищення шкіри голови 1000 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри