Dr.Forhair Unove Volume Up Fixer 200 ml

Dr.Forhair Unove Volume Up Fixer 200 ml

Dr.Forhair Спрей для додаткового об'єму та фіксації волосся 200 мл 

Dr.FORHAIR Dr.FORHAIR

ЦБ-00033103

Dr.FORHAIR

Наявність: Є в наявності

990грн

Об'єм: 200 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Dr.Forhair

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Для об’єму, Для щоденного використання, Для зміцнення, Для живлення, Для ламкого волосся, Для кінчиків волосся, Для блиску, Для фіксації

Dr.Forhair Unove Volume Up Fixer Спрей для додаткового об'єму та фіксації волосся 200 мл 

Фіксатор для об’єму волосся Unove Volume Up Fixer призначений для створення ідеальної пишної зачіски. Спрей чудово утримує локони, а також допомагає зберегти прокореневий об’єм без злипання та білих слідів. Його легка формула не обтяжує волосся, а надає природний, довготривалий об’єм до 12 годин.

Спрей є гіпоалергенним, не дратує шкіру голови і підійде для щоденного використання. Він допомагає не лише створити дивовижну зачіску, фіксуючи об’єм, але й захищає волосся від пошкоджень, зміцнюючи його зсередини.

Засіб, створений на основі композиції з 31 поживного інгредієнта (білків та амінокислот), подарує волоссю неперевершений об’єм і інтенсивне живленняГідролізований колаген відновлює їхню структуру, роблячи локони еластичними та пишними, що додає кожному пасму додаткової сили та пружності. Гідролізований шовк ніжно огортає кожен волосяний пучок, надаючи шовковистість і блиск, тож ваші локони сяють і приємні на дотик. Суміш гідролізованих протеїнів різноманітно живить і зміцнює волосся, підтримуючи їхнє здоров’я та забезпечуючи тривалий об’єм.

Фірмові парфуми Unove, розроблені відповідно до високих парфумерних стандартів, поєднують в собі освіжаючі аромати цитрусових та елегантні нотки квіткового мускусу, щоб створити привабливий та живий образ. Щойно мелодія конвалії зливається зі свіжими цитрусовими, народжується ніжний аромат теплого мускусу, який приносить задоволення і довго залишається на шкірі. У верхніх нотах ви відчуєте апельсин, персик та смородину, у серцевих – жасмин, троянду, зелену ноту, муге та аква-ноту, а в основі – амбру, мускус, сандалове дерево та ветивер.

Оскільки це засіб для м’якої фіксації, навіть після нанесення, спрей залишає волосся гнучким, що дозволяє легко розчісувати або коригувати укладку. Для більш сильної фіксації, використовуйте його разом з випрямлячем або феном.

Активні компоненти:

  • комплекс білків та амінокислот надає кондиціонуючу дію, допомагає утримувати вологу всередині, захищає волосся від пересихання, пом’якшує, пригладжує лусочки кутикулярного шару, зменшуючи тертя та подальше пошкодження структури;
  • пропеленти є необхідними компонентами в аерозольних лаках для волосся. Вони забезпечують ефективне і комфортне використання продукту, допомагаючи досягти бажаного стилю і тривалої фіксації;
  • полімери є ключовими компонентами будь-якого стайлінгу. Вони формують тонку, невидиму плівку на поверхні волосся, яка зберігає форму зачіски. Ця плівка утримує волосся на місці, не дозволяючи йому розпадатися чи втрачати задану форму протягом дня. Вони також забезпечують захист від впливу вологи, роблять волосся стійким до вітру, дощу та інших зовнішніх факторів, забезпечуючи тривалу фіксацію і захист;
  • зволожувачі є важливими компонентами в складі лаків для волосся, оскільки вони допомагають утримувати вологу, запобігають пересиханню волосся і підтримують його здоровий вигляд.

Спосіб використання:

Перед використанням ретельно збовтайте засіб. Нанесіть його на зони, які потребують фіксації, розпилюючи на відстані не менше 20 см. Рекомендується додатково розпилити 2-3 рази на ділянки, де потрібна більш сильна фіксація.

Склад:

Спирт денатурований, диметиловий ефір, сополімер акрилатів / октилакриламіду, вода, віддушка, дипропіленгліколь, гідролізований молочний білок, гідролізований колаген, гідролізований шовк, бутиленгліколь, 1,2-гексанедіол, амінокислоти шовку, етилгексанедіол, гідролізований кератин, цистеїн, етилгексилгліцерин, гідролізований протеїн кукурудзи, гідролізований соєвий білок, гідролізований пшеничний білок, лейцин, ізолейцин, валін, таурин, аспарагінова кислота, орнітин, глутамінова кислота, метіонін, гліцин, аргінін, тирозин, цистин, треонін, лізин, глутамін, серин, фенілаланін, гістидин, пролін, аспарагін, триптофан, аланін.

Напиши відгук
Dr.Forhair Folligen scalp pack 50g

Dr.Forhair Folligen scalp pack 50g

Dr.Forhair Зміцнююча маска-догляд для шкіри голови 50 г

    ТОП запитиТОП менюТОП картки
Догляд
Макіяж
Волосся
Тіло
Автозасмага та захист від сонця
Подарункові набори та аксесуари
×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри