Beautydlender Happily Blended Afler Спонж та очищувач

Beauty Blender Original and Solid Blender Cleanser

Beauty Blender Спонж та очищувач 

ЦБ-00030961

Наявність: Немає в наявності

790грн

Бренд: Beautydlender

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Beauty Blender Original and Solid Blender Cleanser Спонж та очищувач 

Набір включає спонж Beauty Blender Original і міні мило Solid Blender Cleanser Beauty Blender original – перший спонж у колекції beauty blender. Саме з нього почалася історія бренду, назва якого стала іменем загальним.

Спонжем ви зможете добре наносити не тільки тональні основи, а й консилери, коректори, хайлайтери, рум'яна та різні пудри. Beauty Blender поступово, без розлучень наносить кошти на обличчя, не створюючи ефекту маски. Нанесення тональної основи стає зручнішим, результат - ефективнішим, витрата косметики - економнішою!

Запатентована еліпсоподібна форма з одним загостреним, а іншим округленим кінцем обіцяє ідеальний доступ до всіх ділянок обличчя, у тому числі у внутрішніх куточків очей, крил носа, ямочки на підборідді і т.п. (чого з пензлями досягти набагато складніше). А головна перевага – у ньому немає гострих кутів, що максимально наближає ефект до airbrush, але й ворсу на ньому теж немає, а отже – жодних розлучень та кордонів!

Текстура у спонжу м'яка, схожа на відчуття на замшу або оксамит, при цьому латексу в ньому немає, а значить немає ніяких сторонніх запахів і не буде алергії. При цьому спонж добре вбирає воду (саме воду, а не крем), збільшуючись при цьому в розмірах і стаючи ще м'якше і податливіше. Плюс його склад не сприяє розмноженню мікробів та всяких шкідливих бактерій.

У набір зі спонжем також входить мило Solid Blender Cleanser, яке дуже компактно та економічно, чудово очищує спонжі, в яких накопичуються залишки тональних основ, бактерії, пил, а також допомагає уникнути подразнень, має бактерицидну дію та значно продовжує життя Вашому спонжу.

Як використовувати спонж:

Перед використанням спонж Beauty Blender слід змочити у теплій воді, внаслідок чого він збільшиться приблизно вдвічі. Ступенем віджиму спонжу можна регулювати густину нанесення тонального крему. Вологіший спонж наносить тонший тон і знижує витрату тонального крему. Використання спонжу не потребує професійних навичок.

Напиши відгук
Zola Спонж супер м'який біло-рожевий зі скосом

Zola Спонж супер м'який біло-рожевий зі скосом

Zola Спонж супер м'який біло-рожевий зі скосом

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри