Cruelty free Mr.Scrubber Щітка для масажу

Mr.Scrubber Щітка для масажу

Mr.Scrubber

Mr. Scrubber Mr. Scrubber

ЦБ-00011685

Mr. Scrubber

Наявність: Немає в наявності

699грн

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Масаж

Mr.Scrubber Щітка для сухого масажу

Щітка для сухого масажу з натуральної деревини і кактусових волокон від Mr.SCRUBBER - ідеальний помічник у формуванні бездоганного тіла. Натуральні ворсинки ретельно масажують тіло, сприяють виведенню шлаків, токсинів і зайвої рідини з міжклітинного простору, вирівнюють і підвищують тонус шкіри. Довга ручка з натуральної деревини дозволяє опрацювати всі ділянки тіла.

Сухий масаж - це один з найдієвіших видів самомасажу, який доцільно робити вранці перед душем сухою щіткою по сухому тілу. Він стимулює крово- і лімфообіг, відлущує відмерлі клітини, має виражену антицелюлітну дію, суттєво зменшує розтяжки і покращує загальне самопочуття.

Лімфодренаж

Прискорення руху лімфи і запобігання її застою - одна з головних переваг сухого масажу. Слід зазначити, що бажаного ефекту можна досягти тільки за умови регулярного проведення самомасажу. Користуючись щіткою 1-2 рази в тиждень, уже через кілька застосувань можна буде помітити істотне зменшення набряків, розгладження і пом'якшення шкіри.

Відлущування

Регулярна і ефективна ексфоліація шкіри дозволяє їй нормально дихати, активізує захисну функцію, прискорює міжклітинний обмін. Сухий масаж до того ж оздоровлює шкіру, усуває прояви гіперкератозу (гусячої шкіри), запобігає вростання волосся після епіляції, підвищує тургор і еластичність шкіри.

Тонізація

Регулярний сухий масаж має потужну тонізуючу дію. Завдяки якому шкіра стає гладкою, з ідеально рівним тоном і рельєфом. У той же час, тонізуючий ефект є певним протипоказанням для використання щітки ввечері людьми з чутливою нервовою системою. Якщо після використання щітки ввечері, ви не можете довго заснути, перенесіть масаж на ранок. 

Спосіб застосування

При проведенні масажу обов'язково рухайтеся у напрямку лімфотоку: від низу до верху. Від розтирання ступней, щиколоток, колін, до кругових рухів по стегнах, опрацювання рук від пальців до плечей. Трішки ніжніше потрібно натискати на тіло. Живіт масажується тільки за годинниковою стрілкою. Поступове збільшення інтенсивності.

Не намагайтеся відразу досягти помітних результатів, починайте з легких погладжувань і поступово збільшуйте силу натиску. Якщо після процедури відчувається дискомфорт, в наступний раз потрібно зменшити час масажу і силу натиску. Сухий масаж займає не більше 7-10 хвилин. Після масажу прийміть контрастний душ, випийте склянку теплої води з лимоном і нанесіть на тіло живильний крем.

Напиши відгук
Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus Дезодорант

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри