K-Secret Advanced Regenerating Eye Gel Patches Retinol

K-Secret Advanced Regenerating Eye Gel Patches Retinol

Патчі антивікові з ретинолом 

ЦБ-00031727

Наявність: Є в наявності

1299грн

Об'єм: 60 шт

Бренд: K-secret

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Зменшують видимість зморшок, розгладжують та підтягують

 K-Secret Advanced Regenerating Eye Gel Patches Retinol Патчі антивікові з ретинолом 

Патчі антивікові з ретинолом K-Secret Advanced Regenerating Eye Gel Patches Retinol – мають комплексну омолоджувальну дію, покращуючи стан вікової шкіри. Засіб зменшує видимість зморшок, розгладжує, підтягує, підвищує пружність та ущільнює, запускаючи процес оновлення.

Склад стимулює синтез колагену та еластину та нівелює дію вільних радикалів, запобігаючи появі небажаної пігментації.

Глибоке зволоження допоможе зберегти молодість шкіри та запобігти появі зморшок і мішечків. Продукт також можна використовувати як локальну маску для області носогубних складок, зони міжбров’я і на шиї.

Великі патчі для більшого покриття:  більші шматки забезпечують інтенсивний догляд за більшою ділянкою шкіри, ніж стандартні патчі під очі.

Маленькі накладки для областей, які потребують догляду:  менші частини забезпечують інтенсивний догляд для більш специфічних областей, таких як губи, насуплені брови та шия.

Особливості:

  • Зменшують видимість зморшок
  • Забезпечують миттєве зволоження
  • Розгладжують та підтягують
  • Підвищують пружність та ущільнюють
  • Запускають процес оновлення
  • Освіжають та омолоджують

Активні компоненти:

  • Ретинол — форма вітаміну А, яка стимулює клітинний поділ та активує внутрішнє оновлення шкіри: згладжує, зменшує глибину глибоких зморшок та усуває дрібні зморшки, підвищує щільність, підтягує.
  • Аргірелін (Acetyl Hexapeptide-8) — пептид-міорелаксант. Він розслабляє м’язи обличчя, за рахунок чого розгладжує та зменшує глибину мімічних зморшок.
  • Ніацинамід (Вітамін B3) — сприяє зменшенню пігментації, покращує еластичність шкіри та сприяє зменшенню зморшок. Ніацинамід також допомагає зміцнити бар’єрну функцію шкіри.
  • Ресвератрол — є потужним антиоксидантом і активно бореться з вільними радикалами, які утворюються в результаті окислювального стресу, викликаного негативними факторами навколишнього середовища.
  • Убіхінон (кофермент Q10) — чинить охолоджувальну й антиоксидантну дію, сприяє розгладженню зморшок і прискорює регенерацію клітин. Коензим Q10 стимулює синтез колагенових волокон у клітинах, що робить шкіру більш пружною та еластичною.

Особливості використання:

  • Дістаньте патчі з банки за допомогою лопаточки.
  • Прикладіть їх до потрібної області.
  • Через 20-30 хвилин зніміть патчі і м’якими рухами, повністю вберіть есенцію.

Продукт можна використовувати не тільки під очима, але й на інших зонах, що потребують зволоження: в області носогубних складок, на лобі. Для більш вираженого ефекту охолодження патчі можна зберігати в холодильнику. Рекомендується використовувати під час вечірнього догляду за шкірою.

Склад:

Water, Glycerin, Carrageenan, Niacinamide, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Hydroxydecyl Ubiquinone, Astaxanthin, Resveratrol, Ubiquinone, Oleoyl Pine Bark Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Propanediol, Pentylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Pinus Sylvestris Leaf Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Sucrose, Potassium Chloride, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Titanium Dioxide, Calcium Chloride, Allantoin, Cellulose Gum, Glycine Soja (Soybean) Oil, Retinol, BHT, Sodium Hyaluronate, Calcium Lactate, Adenosine, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Arginine, Ethylhexylglycerin, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Caprylyl Glycol, Ethyl Hexanediol, 1,2-Hexanediol, Chlorphenesin, Fragrance.

Напиши відгук
BeauuGreen Патчі для чутливої шкіри великого розміру 60 шт

BeauuGreen Патчі для чутливої шкіри великого розміру 60 шт

BeauuGreen Coral and Aqua Hydrogel eye patch

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри