Patchology Serve Chilled Rose eye Освіжаючі патчі з трояндою 15 пар

Patchology Serve Chilled Rose eye Освіжаючі патчі з трояндою 15 пар

Patchology Освіжаючі патчі з трояндою 15 пар

Patchology Patchology

ЦБ-00032663

Patchology

Наявність: Є в наявності

1353грн

Об'єм: 15 пар

Бренд: Patchology

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: США

Призначення: Зволоження, Сяйво

Patchology Serve Chilled Rose eye Освіжаючі патчі з трояндою 15 пар

Гідрогелеві патчі містять найефективніші антиоксиданти та зволожуючі компоненти, які дарують миттєвий тонізуючий та підбадьорливий ефект. Ресвератрол та екстракт полуниці захищають від стресфакторів навколишнього середовища, які можуть призвести до ознак передчасного старіння, тоді як гіалуронова кислота відновлює рівень вологи у цій делікатній зоні.

Ключові інгредієнти

  • Екстракт полуниці – багате джерело вітаміну С та фолієвої кислоти, що наповнює шкіру антиоксидантами, які захищають шкіру від впливу шкідливих вільних радикалів. Ефективно освітлює, бореться з темними колами під очима, надає тонізуючий та підбадьорливий ефект.
  • Ресвератрол - один із найпотужніших антиоксидантів, який міститься в кісточках винограду. Уповільнює процеси старіння, нейтралізуючи шкідливі вільні радикали, захищає від стрес-факторів довкілля. Має протизапальну дію.
  • Гіалуронова кислота - полісахарид, що входить до складу сполучної тканини. Зволожує, перешкоджає трансепідермальній втраті вологи, підвищує еластичність та пружність шкіри, таким чином бореться з тонкими та дрібними зморшками.

Спосіб застосування: Патчі ідеально підійдуть як для ранкового пробудження, тонізації шкіри протягом дня, так і для вечірнього розслаблення. Помістіть пару патчів на область довкола очей на 5-10 хв і вбийте залишки засобу в шкіру.

Склад: 

вода (aqua/eau), глицерин, дипропилен glycol, ceratonia siliqua (carob) gum, chondrus crispus powder, butylene glycol, paeonia suffruticosa root extract, fragaria chiloensis (strawberry) fruit extract, hydrolyzed gardenia florida extract extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, resveratrol, 1,2-hexanediol, hyaluronic acid, cellulose gum, allantoin, algin, xanthan gum, gluceryl caprylate, betaine, potassium chloride, polysorbate 20, sucros disodium edta, limonene, fragrance (parfum)

Напиши відгук
Patchology Lip service Gloss to Balm Бальзам для губ

Patchology Lip service Gloss to Balm Бальзам для губ

Patchology Бальзам для губ

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри