Sister Aroma Roses from ex 10ml Парфуми жіночі

Sister's Aroma Roses from ex 10 ml Парфуми жіночі

Sister's Aroma Sister's Aroma

ЦБ-00027092

Sister's Aroma

Наявність: Немає в наявності

500грн

Об'єм: 10 мл

Бренд: Sister's Aroma

Класифікація: Нішева

Країна виробник: Україна

Sister's Aroma Roses from ex 10 ml Парфуми жіночі

Парфумована вода Roses From Ex українського бренда Sister’s Aroma — це розкішний унісекс-аромат, особливості, стійкість і унікальність якого впевнено помістилися в будові лаконічної ольфакторної піраміди.

Східний сплеск, немов казка про незвідане життя, зачаровує свідомість уже після першого розпорошення, змушуючи свого власника впевнено і натхненно рухатись до нових цілей, підкорювати неосяжні вершини, залишатися найкращим, незважаючи ні на що! Млосно-свіжий посмак вишуканих парфумів надійно захищає розум кожної людини від негативу і втоми, впевнено змушуючи запам’ятати, що життя занадто коротке для сліз, печалі і смутку...

Початкова нота. Залишаючи полон флаконного ув’язнення, парфумована вода перетворює свої простори насиченими відгомонами граської троянди. Витончене соло пробуджує потаємні куточки свідомості, надихаючи і мотивуючи свого власника.

Нота «серця». Підхоплюючи натхнений ритм вступу, на горизонті з’являється образ могутнього білого кедра. Його велич і насиченість найдовше грає з розумом, перетворюючи його простори мелодією впевненості, сили і мудрості.

Кінцева нота. Вишукана кульмінаційна фаза невимушено занурюється в полон густого мускусного шлейфу, лягаючи не тіло невагомою вуаллю легкості, бадьорості і чистоти...

Напиши відгук
Sister's Aroma Car Parfume Tabacco vanilla

Sister's Aroma Car Parfume Tabacco vanilla

Sister's Aroma Car Parfume Tabacco vanilla Аромат в авто

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри