Sister Aroma Not yours 10ml Парфуми жіночі

Sister's Aroma Not yours 10ml Парфуми жіночі

Sister's Aroma Sister's Aroma

ЦБ-00027091

Sister's Aroma

Наявність: Немає в наявності

500грн

Об'єм: 10 мл

Бренд: Sister Aroma

Класифікація: Нішева

Країна виробник: Україна

Sister's Aroma Not yours 10ml Парфуми жіночі

Деревні аромати — це унікальна розповідь про найвищі почуття, зіткана з особливостей свіжості, бадьорості й істинної гармонійності жіночих і чоловічих темпераментів... 

Невимушений посмак нішевих парфумів змушує свого власника забути про рутину повсякденності та зануритись у новий світ трепету, не шкодуючи про те, що відбувається... Уже після першого розпорошення свідомість кожної людини наповнюється позитивними думками, нестримними мотиваційними ритмами і впевненістю в собі, яку неможливо ні приручити, ні розвіяти!

Початкова нота. Залишаючи стінки дизайнерського флакона, парфумована вода вривається в реальність сяйними зірками-пачулями, які, немов вірний супутник, підказують в якому напрямку потрібно рухатися...

Нота «серця». Підхоплюючи мотиваційний вступний ритм, на горизонті з’являється насичено-строгий уд, зітканий з величі і недоторканності власних бажань! Дивовижне соло довго грає з розумом, змушуючи забути про всі поразки та невдачі.

Кінцева нота. Після норовисто-доброї кульмінації в гру вступає безкрайній шлейф, зітканий з особливостей королівського ветивера. Його ніжність і простота поступово опускають душу свого власника на землю.

Напиши відгук
Sister's Aroma Car Parfume Tabacco vanilla

Sister's Aroma Car Parfume Tabacco vanilla

Sister's Aroma Car Parfume Tabacco vanilla Аромат в авто

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри