Skin Gym ролик з кристалу аметиста amethyst facial roller

Skin Gym Масажний ролер для обличчя Аметистовий Кристал

Skin Gym Amethyst Crystal Facial Roller 

Skin Gym Skin Gym

ЦБ-00018489

Skin Gym

Наявність: Немає в наявності

1190грн

Колір: Фіолетовий

Бренд: Skin Gym

Країна виробник: США

Призначення: Сприяє відновленню пружності та еластичності шкіри, покращує колір обличчя і надає здорове сяйво

Skin Gym Amethyst Crystal Facial Roller Масажний ролер для обличчя Аметистовий Кристал

Масажний Роллер для Лица "Аметистовий Кристал" Skin Gym Amethyst Crystal Facial Roller виконаний з натурального аместіта - каменю, який відомий своїми заспокійливими, балансують, очисними властивостями.

Роллер - інструмент, що стимулює відтік лімфи і прилив крові, забезпечує своєчасне виведення токсинів з організму, відновлює водний баланс клітин, допомагаючи зменшити набряклість обличчя, темні кола під очима, повертаючи шкірі здорове сяйво. Делікатно впливає на м'язи обличчя і шиї, що дозволяє розслабляти їх і зміцнювати одночасно. Впливаючи на біологічно активні точки, масаж роллером дозволяє впливати не тільки на шкіру, але і на загальний стан організму.

Переваги роллера:

  • Тонізує і заспокоює.
  • Прискорює кровообіг, усуває набряклість.
  • Розгладжує зморшки.
  • Покращує коліа обличчя, усуваючи тьмяність шкіри.
  • Надає здорове сяйво.
  • Підсилює ефективність доглядаючих засобів.

Спосіб застосування:

Очистіть шкіру, промийте масажер, нанесіть на шкіру обличчя зволожуючий засіб, м'якими рухами рухайтеся ролером по масажних лініях обличчя, не натискаючи занадто сильно. Тривалість процедури - від 5 до 15 хвилин. В якості профілактики для обличчя досить робити масаж 2-3 рази на тиждень, в разі інтенсивного курсу, масаж можливий кожен день. Сеанс також може бути проведений перед виходом у світ або важливим заходом в якості підготовчого б'юті ритуалу.

Для більшого тонізуючого ефекту масажер можна використовувати холодним (попередньо поклавши в холодильник на 2-3 хвилини). Для ефекту розслаблення можна нагріти ролер під струменем теплої проточної води.

Масажер рекомендується мити перед кожним використанням під проточною водою з використанням мила.Роллер створений з натурального каменю і вимагає дбайливого звернення. У разі падіння або грубого впливу, девайс може розколотися.

Напиши відгук
Skin Gym Масажний ролер для обличчя з кристалів рожевого кварцу

Skin Gym Масажний ролер для обличчя з кристалів рожевого кварцу

Skin Gym Rose Quartz Crystal Facial Roller 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри