Luxvisage Evolution Mascara

Luxvisage Evolution Mascara

Luxvisage Evolution Mascara Туш для супероб'єму та довжини

ЦБ-00022273

Наявність: Немає в наявності

115грн

Об'єм: 8 гр

Колір: Чорний

Бренд: Luxvisage

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Білорусь

Призначення: Подовження, Об'єм, Розділення

Luxvisage Evolution Mascara Туш для супероб'єму та довжини

Ворсова щіточка з потрійною спіраллю та щетинками різної довжини легко та швидко додасть віям максимального об'єму та довжини. Короткі щетинки піднімають і профарбовують кожну вію. Довгі щетинки ідеально розділяють вії, візуально збільшують їх кількість, створюють ефект довгих і пишних вій. Містить D-пантенол для зміцнення вій день у день. Не обсипається і не відбивається, зберігає бездоганний макіяж на весь день.

Спосіб застосування: нанесіть туш зигзагоподібними рухами від коренів до кінчиків вій. Потім подивіться вгору і повторіть цей рух, фарбуючи нижні вії. При необхідності нанесіть другий шар.

Склад: AQUA, SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, ACACIA SENEGAL GUM, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, PALMITIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, COPERNICIA CERIFERA CERA, GLYCERYL STEARATE, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, PANTHENOL, HYDROGENATED RICE BRAN WAX, PHENOXYETHANOL, ORYZA SATIVA BRAN WAX, HYDROXYETHYLCELLULOSE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, MYRISTIC ACID, ARACHIDIC ACID, BEHENIC ACID, OLEIC ACID, CI 77499.

Напиши відгук
Набір Eos- бальзам+лосьйон+крем для рук мята

Набір Eos- бальзам+лосьйон+крем для рук мята

Подарунковий набір EOS - Sweet Mint (бальзам для губ+лосьйон для тіла+крем для рук)

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри