Olena Redko Bird Набір фігурних скріпок-закладок

Olena Redko Bird Набір фігурних скріпок-закладок

Olena Redko Olena Redko

ЦБ-00012722

Olena Redko

Наявність: Немає в наявності

49грн

Склад: Метал

Об'єм: 2.5 х 2.5 см

Кількість штук: 4 шт

Бренд: Olena Redko

Країна виробник: Україна

Olena Redko Bird Набір фігурних скріпок-закладок

Вірите чи ні, але співробітники українського бренду Olena Redko - справжнісінькі чарівники. В їх творчої майстерні завжди панує гармонія і злагодженість. Результат - приголомшливі, незвичайні, оригінальні канцелярське приладдя, призначені для тих, хто хоче прожити своє життя яскраво і красиво.

Тим, кому набридли стандартні металеві скріпки для паперу, присвячується набір оригінальних скріпок-закладок Bird. Ці невеликі, акуратні аксесуари оцінять і ті, хто втомився від картонних книжкових закладок та хоче чогось нового, незвичного. Універсальні скріпки два в одному виконують і ту, і іншу функцію. Вони відмінно підходять для паперів, блокнотів, зошитів і планерів, а також є зручними закладками для книг.

У набір входить чотири металевих аксесуара, забарвлених золотистою фарбою. Вони міцні, якісні, відмінно тримають свою форму, не гнуться.Особливістю скріпок є їх незвичайна форма. Вони схожі на маленьких пташок з невеликим заокругленим дзьобом і прямокутним хвостом. Скріпки зберігаються прикріпленими до шматочка щільного чорного паперу, в прозорому міні-пакетику.

Olena Redko - більше, ніж канцелярія та аксесуари для задоволення базових потреб. Це новий рівень дизайну та якості повсякденних дрібничок, які підкреслюють стиль та мотивують на нові звершення.

Olena Redko - сучасний український бренд lifestyle-канцелярії із виробництвом на найкращих та найтехнологічніших фабриках світу.

Напиши відгук
Olena Redko Red Stars Металева ручка з гітером та градієнтом

Olena Redko Red Stars Металева ручка з гітером та градієнтом

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри