Hollyskin Антицелюлітне розігріваюче обгортання 250 мл

Hollyskin Антицелюлітне розігріваюче обгортання 250 мл

Hollyskin Anti-cellulite body hot wrap 250 ml

Hollyskin Hollyskin

ЦБ-00019876

Hollyskin

Наявність: Немає в наявності

392грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: Hollyskin

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Призначення: Розширює пори і виводить токсини, сприяє глибшому проникненню активних інгредієнтів

Hollyskin Anti-cellulite body hot wrap Антицелюлітне розігріваюче обгортання 250 мл

Розігріваюче обгортання на основі морської солі і рожевого перцю сприяє притоку крові до проблемних ділянок шкіри і запускає природні процеси по розщепленню жирів. Засіб розширює пори і виводить токсини, сприяє глибшому проникненню активних інгредієнтів. Екстракт рожевого перцю руйнує оболонки жирових клітин, активізує процеси по їх активному перетворенню на енергію. Бразильський перець також запобігає подальшому накопиченню жиру, що закріплює ефект схуднення. Натуральні олії і гідролати зволожують, підтягують і тонізують шкіру, усувають дряблість і пігментацію, підвищують пружність і еластичність тіла, запобігають появі розтяжок в процесі схуднення. Ніацинамід прискорює оновлення шкіри на клітинному рівні, посилює її захисну функцію, робить тіло гладеньким, підтягнутим і ніжним.

Спосіб використання: 

Щоб збільшити ефективність обгортання, перед процедурою необхідно нанести скраб на проблемні ділянки, змити засіб і нанести обгортання товстим шаром легкими масажними рухами знизу вгору. Обгорнути тіло плівкою, почекати 20-30 хв, змити засіб злегка теплою водою, уникати потрапляння на слизові оболонки. Без зайвого натиску витерти шкіру рушником, нанести антицелюлітну олію або крем.

Наносити 2-3 рази на тиждень.
Увага! Не наносити засіб на відкриті рани, порізи, при варикозі, на область пахв, бікіні, під колінами, у ліктьовому згині. Рекомендуємо проводити обгортання не раніше ніж через 2 години після їжі.

Напиши відгук
Hollyskin Bubble Gum Hands & Body Wash

Hollyskin Bubble Gum Hands & Body Wash

Hollyskin Зволожуючий гель для миття рук та тіла

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри