The Ritual Of Jing Rituals 300ml

The Ritual Of Jing Rituals 300ml

Rituals сольовий скраб для тіла

Rituals Rituals

ЦБ-00031510

Rituals

Наявність: Є в наявності

745грн

Склад: Сафлоровое Масло, Масло Авокадо, Масло Жожоба, Аргановое Масло, Магний, Масло Сладкого Миндаля, Масло Макадамии, Масло Подсолнечника, Экстракт Бамбука, Морская Соль

Об'єм: 300 мл

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Сольовий скраб для тіла THE RITUAL OF JING  чудово очищає шкіру, допомагає набути еластичності та пружності. Після кожного використання шкіра буде м'якою та шовковистою. Сольовий скраб для тіла обов'язково має стояти у вашій ванній кімнаті та дарувати райську насолоду.

Скраб  включає дрібні бамбукові частинки і багату кремову основу, яка делікатно і ефективно видаляє відмерлі клітини шкіри, забезпечуючи при цьому інтенсивне зволоження, не залишаючи слідів жирності. Кремова основа ідеально готує шкіру до поглинання цінних активних компонентів.

Масажуйте його по шкірі круговими рухами та насолоджуйтесь розслаблюючим ароматом Священного Лотоса та Jujube. Порівняно з іншими продуктами бренду, цей Ritual розроблений спеціально для чутливої ​​шкіри та складається з дуже ніжних компонентів. Він підходить навіть для більш чутливих областей, таких як шия та декольте.

Переваги сольового скрабу від RITUALS:

  • Продукт на 92% складається з натуральних компонентів, тому повністю безпечний для всіх типів шкіри
  • Магній у складі сприяє збалансованому живленню шкіри та її зволоженню
  • Заспокоює, оновлює шкірні клітини, відновлює та захищає від зовнішніх забруднень
  • Робить шкіру мякшою та шовковистою вже після першого застосування

Спосіб застосування: Використовувати на вологій шкірі. Масажними рухами нанести на все тіло. Після скрабування змити теплою водою. Використовувати 2 рази на тиждень.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри