Esfolio Крем-масло для тіла з ароматом морінги 200 мл

Esfolio Крем-масло для тіла з ароматом морінги 200 мл

Esfolio Lavender Body Butter Cream

Esfolio Esfolio

ЦБ-00015512

Esfolio

Наявність: Немає в наявності

325грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Esfolio

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволоження

Esfolio Lavender Body Butter Cream

Крем, вироблений на масляній основі. Ідеально підійде для власниць сухої шкіри, а виробник запевняє, що ваш шкіра буде зволоженою, без ознак лущення і сухості, протягом 24 годин. Крем-масло для тіла Esfolio Lavender Body Butter Cream складається з чотирьох активних компонентів: в складі продукту міститься екстракт лаванди, оливкова олія, масло соняшнику і масло ши.

Лаванда активно бориться з почервоніннями і подразненнями, є природним антисептиком, регенерує і загоює шкіру. Комплекс масел активно живить, проникаючи в глибокі шари епідермісу, роблячи шкіру чудово пружною і підтягнутою. Перевага , полягає в тому, що продукт набагато інтенсивніше живить шкіру і утримує в ній набагато більше вологи, в порівнянні з лосьйонами або просто кремами.

Спосіб застосування:

Рекомендується наносити щодня на шкіру, відразу після прийняття ванни. Під дією температури розігрітого тіла, масло буде поступово плавитися і більш якісно вбиратися в епідерміс.

Склад:

Water, Cyclomethicone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Palmitic Acid, Glycerin, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Sorbitan Stearate, Butylene Glycol,1,2-Hexanediol, Fragrance, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Chlorphenesin, Polysorbate 60, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Disodium EDTA, CI 42090 (Blue 9), CI 17200 (Red 33).

Напиши відгук
Esfolio Вітамінна маска для рук і нігтів

Esfolio Вітамінна маска для рук і нігтів

Esfolio Hand & Nail Vital Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри