Всі товари бренду Tangle Teezer

Марка Tangle Teezer могла б з'явитися в 2007 році, коли перукар Шон Палфрі запропонував в шоу «Акули бізнесу» свій винахід найбільш впливовим ділкам Британії. Стартап з виробництва спеціальних щіток з рівномірно розташованими зубцями провалився з тріском, не викликавши захоплення ні в одного із зоряних критиків.


Впливові пани не захотіли вкладати свої гроші в ідею Шона, тому що вважали її не рентабельно. Однак перукар не став впадати у відчай, він все-таки налагодив виробництво гребінців з власної унікальної технології.


Варто відзначити, що зараз продукція Tangle Teezer займає лідерське місце по продажах в Британії і входить в десятку найбільш популярних товарів в своєму сегменті в усьому світі.


Сказати, що бізнесмени з телешоу зробили не правильний вибір - нічого не сказати, але їх відмова стала поштовхом для Шона, він допоміг йому впевнитись і придбати небувалу популярність.


Яскравий дизайн гребінців Tangle Teezer.Висока якість продукції від Tangle Teezer стало основним критерієм, який зіграв вирішальну роль у долі марки. Однак крім відмінних якісних характеристик, щітки мають дуже привабливий зовнішній вигляд.


Яскраві кольори, ергономічні форми і химерні елементи декорування товарів зробили їх привабливими для найвимогливіших модниць. Користуватися стильними гребінцями з комфортом можуть споживачі і професійні перукарі.


Купити щітку Tangle Teezer - завжди бути впевненою у власній неперевершеності. В асортименті компанії Tangle Teezer є товари для всіх категорій споживачів, тому вибрати свій ідеальний інструмент для догляду за волоссям вам буде абсолютно не складно. Унікальне рівномірне розташування зубців на щітках дозволяє розчісувати локони, починаючи від коренів, і не пошкоджує структуру волосся.


Крім того, вам буде дуже просто впоратися з мокрим волоссям без ризику їх травмування. Поправити свою зачіску або створити кардинально новий образ можна з віртуозною легкістю, використовуючи товари від британського бренду.


Гребінці Tangle Teezer випускаються в таких серіях:


  • Для догляду за мокрим волоссям.

  • Для дітей.

  • Компактні дорожні щітки в футлярах.

  • Професійні гребінця.

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри