IsNtree Маска глиняна для проблемної та жирної шкіри з полином 15 мл

IsNtree Маска глиняна для проблемної та жирної шкіри з полином 15 мл

IsNtree Real Mugwort Clay Mask

IsNtree IsNtree

ЦБ-00015765

IsNtree

Наявність: Немає в наявності

85грн

Об'єм: 15 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна та проблемна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Лікування

Вік: 18+

IsNtree Real Mugwort Clay Mask Лікувальна глиняна маска на основі полину

Маска IsNtree Sample Real Mugwort Clay Mask - прекрасний засіб для проблемної та жирної шкіри. В її складі величезний комплекс натуральних компонентів, який оздоровлює дерму на клітинному рівні. Основа складається з шести видів глини, завдяки чому маска прекрасно абсорбує будь-які забруднення, звужує пори, прибирає жирний блиск в т-зоні, відлущує мертві клітини, стимулює регенерацію епідермісу.

Екстракт полину - вбиває мікроби і бактерії, освіжає шкіру, знімає запалення і подразнення, загоює ранки і мікротріщини. Екстракт артишоку - живить тканини корисним вітамінним комплексом, зміцнює клітинні мембрани, сприяє затриманню вологи в клітинах. Стеаринова - згладжує рельєф, підвищує стресостійкість дерми. Екстракт камелії - бореться з акне, вугровим висипом, комедонами і чорними цятками, усуває причину виникнення запальних процесів. Прискорює обмінні процеси, розгладжує зморшки, робить шкіру пружною і підтягнутою, знімає м'язову напругу, відновлює пошкоджені колагенові і еластинові волокна. Екстракт верби - пом'якшує, дарує шкірі гладкість, робить її приємною на дотик, доглянутою і сяючою.

Варто замовити маску від IsNtree і вже після першого застосування ви зможете помітити істотне звуження пор, і рівний матовий колір обличчя.

Спосіб застосування 

Нанесіть маску на очищене обличчя, залиште на 15-20 хвилин, після чого вмивайтеся проточною водою.

Напиши відгук
Isntree Spot Saver Mugwort Powder Wash 15 g

Isntree Spot Saver Mugwort Powder Wash 15 g

Isntree Ензимна пудра з полином 15 г 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри