Marvis Concentrate Strong Mint Mouthwash 120 ml

Marvis Concentrate Strong Mint Mouthwash 120 ml

Marvis Концентрований ополіскувач для ротової порожнини 120 мл

Marvis Marvis

ЦБ-00020553

Marvis

Наявність: Немає в наявності

240грн

Об'єм: 120 мл

Бренд: Marvis

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Італія

Призначення: Знімає запалення, прискорює процес регенерації, насичує комплексом вітамінів і мінералів

Marvis Concentrate Strong Mint Mouthwash Концентрований ополіскувач для ротової порожнини 120 мл

Концентрований ополіскувач для ротової порожнини Marvis Concentrate b Mint Mouthwash інтенсивна м’ята створений для глибокого очищення. Він активно бореться з мікробами, усуває кровоточивість ясен, нормалізує рівень рН. Продукт від італійського бренду Marvis зберігає подих свіжим протягом тривалого періоду часу.

Екстракт м’яти має протизапальні, антибактеріальні, заспокійливі та ранозагоювальні властивості. Він знижує гіперчутливість зубів. Екстракт прополісу знімає запалення, прискорює процес регенерації, насичує комплексом вітамінів і мінералів. Також компонент активізує захисний шар на поверхні зубів та ясен.

Ополіскувач для порожнини рота Marvis необхідно використовувати в тандемі із зубною пастою. Він посилить дію продукту, дозволить більш ретельно видалити наліт, відновить водно-сольовий обмін. Упродовж дня застосовуйте зубну нитку. Вона видаляє залишки їжі та запобігає розмноженню бактерій.

Спосіб застосування:

Застосовуйте ополіскувач после чистки зубів або після прийому їжі. Наповніть ковпачок флакона ополіскувач, не розбавляти , полоскати на протязі 1-2 хвилин.

Напиши відгук
Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Зубна паста Чорний ліс 75 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри