Curaprox Enzycal з фтором, 75 мл

Curaprox Enzycal 1450

Зубна паста ферментна з фтором міні 10 мл 

Curaprox Curaprox

ЦБ-00031760

Curaprox

Наявність: Є в наявності

105грн

Об'єм: 10 мл

Бренд: Curaprox

Класифікація: Лікувальна

Країна виробник: Швейцарія

Призначення: Очищення

Curaprox Enzycal Зубна паста ферментна з фтором міні 10 мл 

Ферментна зубна паста Enzycal 1450, міні від популярного бренда Curaprox стане чудовим помічником в боротьбі з карієсом і нальотом. Її формула містить три ферменти, які підсилюють захисні властивості слини, затримує поширення бактерій і відновлює місцевий імунітет. Цей засіб не має у своєму складі шкідливих абразивних компонентів, тому чудово буде піклуватися про стан порожнини рота.

Зубна паста ферментна Enzycal 1450 міні обов'язково зробить ваші зуби здоровими і білосніжними. Крім того, засіб містить у своєму складі фтор, який в біодоступній формі проникає в мікротріщини емалі і блокує розвиток карієсу, зміцнює зуби і робить їх по-справжньому міцними. Порадуйте себе вигідним і корисним придбанням.

Професійна паста з лактопероксидазною системою без шкідливих і абразивних компонентів ефективно розчиняє зубний наліт, покращує природні захисні функції слини. Біопродукт з трьома ферментами захисту не викликає окисного пошкодження клітин, абсолютно безпечний для використання. Він покращує загальний стан зубів і ясен, забезпечує тривале відчуття свіжості, чистоти, здоров'я і комфорту.

Спосіб застосування: чистити зуби пастою Curaprox Enzycal 2 рази на день - вранці і ввечері.

Напиши відгук
CURAPROX CPS 08 START

CURAPROX CPS 08 START

НАБІР ЙОРШИКІВ МІЖЗУБНИХ

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри