Marvis Cinnamon Mint Mouthwash Concentrate Mr. Greys 120 ml

Marvis Cinnamon Mint Mouthwash Concentrate Mr. Greys 120 ml

Marvis Ополіскувач для рота 120 мл

Marvis Marvis

ЦБ-00020551

Marvis

Наявність: Немає в наявності

240грн

Об'єм: 120 мл

Бренд: Marvis

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Італія

Призначення: Допомагає продезінфікувати порожнину рота і очистити міжзубні проміжки і ділянки, куди зубній щітки важко проникнути

Marvis Cinnamon Mint Mouthwash Concentrate Mr. Greys Ополіскувач для рота 120 мл

Ополіскувач для рота Marvis Cinnamon Mint Mouthwash Concentrate спеціально розроблений для гігієни порожнини рота, свіжого дихання і унікального очищаючого ефекту. Буде відмінним доповненням до чищення зубів після використання зубної пасти. Цей ополіскувач допомагає продезінфікувати порожнину рота і очистити міжзубні проміжки і ділянки, куди зубній щітки важко проникнути.

На відміну від більшості ополіскувачів не містить спирту, тому при його використанні ви не будете відчувати палючого ефекту, властивого іншим еліксирів. Його формула включає натуральні екстракти, ксиліт і прополіс. Володіє чудовим запахом і бадьорить смаком кориці і прохолодною м'яти. Забезпечує свіжість подиху, яке зберігається протягом тривалого часу, наділяє зуби блиском.

Спосіб застосування:

Ополіскувач змішати з водою в співвідношенні 1: 4, отриманою рідиною прополоскати рот протягом  30 секунд. Використовувати вранці і ввечері після чищення зубів, а також днем, коли зубна паста і щітка недоступні.

Напиши відгук
Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Зубна паста Чорний ліс 75 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри