Daeng Gi Meo Ri Volume Shampoo 400 ml

Daeng Gi Meo Ri Volume Shampoo 400 ml

Daeng Gi Meo Ri Шампунь для надання об'єму 400 мл

Daeng Gi Meo Ri Daeng Gi Meo Ri

ЦБ-00021246

Daeng Gi Meo Ri

Наявність: Немає в наявності

585грн

Об'єм: 400 мл

Бренд: Daeng Gi Meo Ri

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Повітряний та природний об'єм від коріння

Daeng Gi Meo Ri Volume Shampoo Шампунь для надання об'єму 400 мл

Повітряний та природний об'єм від коріння з легкістю додасть шампунь Daeng Gi Meo Ri Volume Shampoo.Правильно підібраний натуральний комплекс містить понад 35% корейських традиційних трав, які забезпечують оптимальний догляд за шкірою голови та волоссям по всій довжині. М'яка миюча основа у поєднанні з багатим рослинним комплексом забезпечує чудовий результат після першого застосування.

Екстракти червоного женьшеню, рехманії та хризантеми у складі шампуню забезпечують регенерацію та швидке відновлення, завдяки чому волосся набуває здорового та сяючого вигляду, а фруктові екстракти персика, дикої вишні, грейпфрута та яблука глибоко зволожують волосся та насичують вітамін.

  • Екстракт червоного женьшеню — інгредієнт, що покращує клітинну комунікацію та стимулює синтез колагену, косметичний компонент, який виявляє потужну антиоксидантну дію та захищає шкіру від фотоушкоджень.
  • Хризантема - підтримує на оптимальному рівні природний pH-баланс шкіри, не допускають пересушування та появи лущень, зволожує, тонізує та насичує вітамінами.
  • Екстракт рехманії – дозволяє відновити та налагодити процеси, які порушуються через вікові зміни.
  • Екстракт яблук – діє як потужний протизапальний та заспокійливий засіб. Виявляє тонізуючий ефект, підвищує рівень толерантності шкіри та волосся до агресивних факторів навколишнього середовища. Діє як потужний anti-age ефект та регенеруючий агент, допомагає зменшити подразнення та почервоніння.
  • Екстракт персика - пом'якшує волосся та шкіру голови, зволожує, освіжає та тонізує.
  • Екстракт граната – стимулює процес оновлення та регенерації шкіри, наповнює її енергією та життєвою силою, відновлює зсередини, роблячи шкіру пружною та еластичною.
  • Амінокислоти шовку – зволожують та живлять, проникають усередину кожного пошкодженого волосся, миттєво заповнюють ушкодження у структурі, відновлюють та захищають волосся від зовнішнього впливу. Сприяють утриманню вологи та оберігають волосся від пересихання. Крім того, амінокислоти шовку роблять волосся більш слухняним і еластичним.

Спосіб застосування:

Нанести шампунь на вологе волосся легкими масажними рухами, розподілити його по всій довжині, потім змити теплою водою

Напиши відгук
Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Відновлюючий шампунь 700 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри