Erborian СС Dull Корегуючий крем для обличчя 15мл

Erborian Dull Корегуючий CC крем для обличчя 15 мл

Erborian СС Dull 15 ml

Erborian Erborian

ЦБ-00018612

Erborian

Наявність: Немає в наявності

749грн

Об'єм: 15 мл

Бренд: Erborian

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Франція

Призначення: Маскування

Erborian СС Dull Корегуючий СС крем для обличчя 15 мл

Для зволоження, базової корекції кольору обличчя і легкого покриття необхідний золотистий CC-крем «Досконале сяйво» від фахівців французького бренду Erborian. Оскільки при створенні засобу використана технологія «пігментів-хамелеонів», Eau Ginseng CC Cream Dore підлаштовується під ваш колір шкіри, створюючи ідеальний тон і надаючи епідермісу сяйво і свіжість. Консистенція засобу неймовірно ніжна, тому покриття буде немов найтонша вуаль.

Крем багатофункціональний, адже він поєднує кілька функцій: маскує недоліки, наповнює сяйвом і дбайливо доглядає. Екстракт центели азіатської стимулює синтез колагену і прискорює мікроциркуляцію крові, надає епідермісу пружний і свіжий вигляд, запобігає появі перших ознак старіння і зволожує шкіру.

Спосіб застосування:

Наносіть крем тонким шаром, як будь-який засіб для щоденного догляду за шкірою. Потім можна нанести крем BB Crème (або ваш звичайний макіяж) Порада від Erborian: у вихідні дні використовуйте тільки CC-крем, щоб замаскувати зморшки, зберігти природний колір обличчя. У будні дні комбінуйте CC-крем і BB-крем, щоб підсилити ефект і зробити шкіру більш ніжною і бархатистою

Напиши відгук
Erborian Clair СС крем для шкіри навколо очей 10 мл

Erborian Clair СС крем для шкіри навколо очей 10 мл

Erborian CC Eye Cream Clair СС 10 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри