Sesderma C-Vit 30ml СС крем

Sesderma C-VIT CC Cream SPF15 30 ml

Sesderma CC-крем для обличчя 30 мл

Sesderma Sesderma

ЦБ-00022037

Sesderma

Наявність: Є в наявності

780грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Sesderma

Класифікація: Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Призначення: Антиоксидантна дія, вирівнює, маскує

Sesderma C-VIT CC Cream SPF15 CC-крем для обличчя 30 мл

СС-креми давно підкорили дівчат, які від своїх косметичних засобів мріють отримувати все й одразу: і доглядовий, і декоративний ефект. Ви не любителька щільних консистенцій, вам не потрібно маскувати сильні дефекти шкіри, і при цьому ви хочете бути впевненою, що продукт виконує захисну функцію? У такому разі чудовим повсякденним варіантом стане розробка від іспанського бренду лікувальної косметики Sesderma.

Відмінною особливістю продукту є універсальний відтінок, який підлаштовується під колір шкіри та вирівнює її тон. Стабілізований вітамін С має ефективну антиоксидантну дію, продовжуючи молодість. Крем із дрібними мерехтливими частинками надає розкішне природне сяйво, а комплекс AniOx Booster System захищає від вільних радикалів. Фільтр SPF15 надає захист від негативної дії ультрафіолету, а гіалуронова кислота дарує глибоке та тривале насичення клітин вологою.

Спосіб застосування:

Нанести на щоки, лоб і підборіддя, розтушувати круговими рухами від центру до периферії за допомогою подушечок пальців, кисті чи спонжу.

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри