Erborian СС Dull Корегуючий крем для обличчя 45мл

Erborian Корегуючий СС крем для обличчя 45 мл

Erborian Eau Ginseng CC Cream Dore 45 ml

Erborian Erborian

ЦБ-00018613

Erborian

Наявність: Немає в наявності

1599грн

Об'єм: 45 мл

Бренд: Erborian

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Франція

Призначення: Маскування

Erborian Dull Correct Корегуючий СС крем для обличчя 45 мл 

Для зволоження, базової корекції кольору обличчя і легкого покриття необхідний CC-крем «Досконале сяйво» від фахівців французького бренду Erborian. Оскільки при створенні засобу використана технологія «пігментів-хамелеонів», Eau Ginseng CC Cream Dore підлаштовується під ваш колір шкіри, створюючи ідеальний тон і надаючи епідермісу сяйво і свіжість. Консистенція засобу неймовірно ніжна, тому покриття буде немов найтонша вуаль.

Крем багатофункціональний, адже він поєднує кілька функцій: маскує недоліки, наповнює сяйвом і дбайливо доглядає. Екстракт центели азіатської стимулює синтез колагену і прискорює мікроциркуляцію крові, надає епідермісу пружний і свіжий вигляд, запобігає появі перших ознак старіння і зволожує шкіру.

Спосіб застосування:

Наносіть крем тонким шаром, як будь-який засіб для щоденного догляду за шкірою. Потім можна нанести крем BB Crème (або ваш звичайний макіяж) Порада від Erborian: у вихідні дні використовуйте тільки CC-крем, щоб замаскувати зморшки, зберігти природний колір обличчя. У будні дні комбінуйте CC-крем і BB-крем, щоб підсилити ефект і зробити шкіру більш ніжною і бархатистою.

Напиши відгук
Erborian Clair СС крем для шкіри навколо очей 10 мл

Erborian Clair СС крем для шкіри навколо очей 10 мл

Erborian CC Eye Cream Clair СС 10 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри