Pyunkang Yul Гіпоалергенний зволожуючий крем у тюбі 120 мл

Pyunkang Yul Гіпоалергенний зволожуючий крем у тюбі 120 мл

Pyunkang Yul Ato Cream Blue Label (tube)  120 ml

Pyunkang yul Pyunkang yul

ЦБ-00017013

Pyunkang yul

Наявність: Немає в наявності

485грн

Об'єм: 120 мл

Бренд: Pyunkang Yul

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Вік: 18+

Pyunkang Yul Ato Cream Blue Label (tube) Гіпоалергенний зволожуючий крем 120 мл

Гіпоалергенний заспокійливий крем від Pyunkang Yul - надійний порятунок для чутливої ​​шкіри, схильної до подразнень і висипань. До його складу входять тільки натуральні компоненти, схвалені Асоціацією дерматологів. Крем не містить мінеральних масел, парабенів, штучних барвників, консервантів та інших шкідливих хімічних речовин, які можуть викликати подразнення і алергію. Крем відмінно виконує відновлюючу і бар'єрну функцію, тим самим захищає і відновлює природний шкірний бар'єр, порушення функціонування якого є першопричиною абсолютної більшості наступних проблем шкіри, незалежно від її типу і віку, наприклад, таких, як сухість, підвищена чутливість, почервоніння, свербіж, ослаблення імунітету і багатьох інших.

Основні компоненти:

Екстракт жимолості - має потужні лікувальні властивості, позбавляє від хронічної шкірної висипки, вугрів, акне, камедонів, знімає сліди втоми, прибирає м'язову напругу і набряки.

Екстракт астрагала - в корені астрагала сконцентровані ефірні масла, амінокислоти, полісахариди, сапоніни, флавоноїди, вітаміни і мікроелементи, такі як цинк, залізо, мідь, магній, марганець, кальцій, калій, селен і натрій, які посилюють імунітет шкіри, живлять і відновлюють її.Крім цього, екстракт кореня астрагала знімає запалення і розслабляє судини, а також ущільнює шкіру і стінки судин, завдяки чому зменшується вираженість куперозу.

Пептиди - протеїни, що складаються з амінокислот. Вони допомагають відновити шкіру і прискорюють загоєння пошкоджень, зменшують запалення і підвищують імунітет шкіри, покращують мікроциркуляцію в судинах і капілярах, заспокоюють чутливу шкіру.

Кераміди - природні ліпіди (жири), які є основними структурними компонентами зовнішньої структури шкіри. Поряд з іншими ліпідами, такими як холестерин і його ефіри, жирні кислоти, кераміди запобігають втраті води через епідерміс, яка може привести до сухості шкіри, допомагають відновити шкіру, її гідроліпідну мантію. Також кераміди корисні в лікуванні деяких шкірних захворювань, в тому числі екземи та псоріазу. Оскільки кераміди - це природна частина організму, вони ідеально підходять для всіх типів шкіри, навіть для самої чутливої.

Масло Ши - володіє пом'якшуючими, живильними і захисними властивостями, присутні в складі карістероли відрізняються регенеруючими, відновлюючими діями.

Азулен - має сильні антиоксидантні властивості. Він активно зв'язує вільні радикали, зменшуючи їх згубний вплив, захищає від таких зовнішніх факторів як ультрафіолетове лікування, вітер і холод, заспокоює, загоює пошкодження шкіри.

Алое - сприяє пом'якшенню шкіри і зняття подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну і антиалергічну активність. Крем має густу текстуру, відмінно поглинається, рекомендується для сухої і нормальної, чутливої ​​шкіри, схильної до подразнень, а також для будь-якого типу шкіри з порушеним гідроліпідним бар'єром.

Спосіб застосування:

Після очищення і тонізації, нанесіть невелику кількість крему на обличчя. Кінчиками пальців легкими масажними рухами розподіліть крем.

Напиши відгук
Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Патчі з чорним чаєм 60 шт

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри