Transparent Lab Urea Face Cream 50 мл Крем із сечовиною

Transparent Lab Urea Face Cream 50 мл

Transparent Lab Крем із Сечовиною

Transparent Lab Transparent Lab

ЦБ-00032507

Transparent Lab

Наявність: Є в наявності

820грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Transparent Lab

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Іспанія

Призначення: Зволоження, Відновлення

Transparent Lab Urea Face Cream Крем із Сечовиною 50 мл 

Ультразволожувальний та відновлювальний крем із сечовиною призначений для щоденного догляду за сухою, дуже сухою та зневодненою шкірою. Його формула, збагачена 5% сечовини, інтенсивно зволожує, відновлює бар'єрну функцію шкіри та зменшує відчуття стягнутості, надаючи шкірі м'якість, еластичність та комфорт. Він також містить бісаболол та алантоїн, які заспокоюють почервоніння та подразнення, а також вітамін Е для антиоксидантної, зволожуючої, протизапальної та відновлювальної дії. Крем для обличчя з сечовиною ідеально підходить для дуже сухої, шорсткої шкіри, яка лущиться, відчуває дискомфорт і стягнутість, помітно зменшує шорсткість і робить її м'якою та еластичною.

10% Vitamin E 5% Urea 1% Bisabolol 0,5% Allantoin

Спосіб застосування : 

Нанесіть невелику кількість засобу на чисту шкіру. М'яко помасажуйте кінчиками пальців до повного вбирання. Використовуйте щодня.

Склад : 

Aqua (Water), Tocopheryl Acetate, Petrolatum, Urea, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, C10-18 Triglycerides, Propanediol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Bisabolol, Allantoin, Potassium Cetyl Phosphate, Polyacrylate Crosspolymer-6, PEG-40 Stearate, Ceteareth-20, T-Butyl Alcohol, Phosphoric Acid, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol
Напиши відгук
Transparent Lab Lightweight Sunscreen SPF50+ 100 мл

Transparent Lab Lightweight Sunscreen SPF50+ 100 мл

Transparent Lab Легкий сонцезахисний крем 100 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри