Benton Зволожуючий крем з маслом моркви 50 г

Benton Зволожуючий крем з маслом моркви 50 г

Benton Let`s Carrot Moisture Cream 50 g

Sale % Sale %

ЦБ-00019394

Sale %

Наявність: Немає в наявності

490грн

Об'єм: 50 г

Бренд: Benton

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволоженння,живлення

Benton Let`s Carrot Moisture Cream Зволожуючий крем з маслом моркви 50 г

Зволожуючий крем Benton Let's Carrot Moisture Cream живить шкіру необхідними, корисними речовинами, насичує вологою, підвищує тургор, згладжує і пом'якшує шкіру. Рослинні масла, які входять до складу, обумовлюють тривалу зволожуючу дію крему, утворюючи невагомий захисний шар, здатний «запечатувати» вологу і запобігати її випаровування. Крем відмінно регулює і допомагає нормалізувати гідроліпідний баланс, що надає шкірі здорове сяйво і блиск.

В унікальний склад крему входить усіма відома Морква - це джерело корисних і необхідних для нашої шкіри речовин! Вона містить Вітаміни групи В, С, а також Бета-каротин - речовина, яка в шкірі перетворюється в провітамін Вітамін А. Гідролат моркви відмінно живить шкіру, оберігає від сухості і зменшує лущення, а також допомагає захистити від агресивних факторів зовнішнього середовища.

Токоферол, водорозчинний Вітамін Е, ефективно використовується компонент молодості і краси в антивіковому догляді. Має антиоксидантну дію - захищає ліпіди клітин від процесів окислення і забруднень навколишнього середовища, стимулює активність захисних функцій шкіри, дарує їй сяйво і блиск, робить шкіру більш відпочившою і здоровою на вигляд.

Спосіб застосування:

На завершальному етапі догляду нанесіть невелику кількість крему на обличчя. Кінчиками пальців легкими масажними рухами розподіліть крем.

Напиши відгук
Moremo Pink Clay Hair Removar 100 g

Moremo Pink Clay Hair Removar 100 g

Moremo Removar Крем для депіляції з рожевою глиною 100 г

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри