Dr.Jart+ Зволожуючий крем з гіалуроновою кислотою 50 мл

Dr.Jart+ Зволожуючий крем з гіалуроновою кислотою 50 мл

Dr.Jart+ Vital Hydra Solution Bioma Water Cream 50 ml

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00017453

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

1080грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Боротьба з віковими змінами, відновлення, підвищення пружності та еластичності

Вік: 25+

Dr.Jart+ Vital Hydra Solution Bioma Water Cream Зволожуючий крем з гіалуроновою кислотою 50 мл

Формула BIOME TM ефективно впливає на зміну зволоження шкіри, сприяє утриманню вологи у внутрішніх шарах шкіри, відновлює її гладкість і еластичність.

Лінія Vital Hydra Solution рекомендована для догляду за огрубілою шкірою. Вона допоможе у відновленні свіжого і яскравого вигляду тьмяної шкіри. Добре пом'якшує, усуває лущення і почервоніння.

Крем Vital Hydra Solution Biome Water Cream - складається з ретельно підібраних високозволожуючих компонентів, які оздоровлюють і зміцнюють епідерміс, посилюють його захисні функції, дарують обличчя здорове сяйво.

У складі крему біом, він забезпечує тривале зволоження дерми, активізує обмінні процеси в клітинах, знімає набряклість і сліди втоми, нормалізує гідроліпідний баланс епідермісу, має антиоксидантну дію.

Пребіотики - прискорюють загоєння дрібних ушкоджень шкіри, розгладжують мімічні зморшки, вирівнюють тон, попереджають фотостаріння, утримують вологу в міжклітинному просторі, нормалізують мікроциркуляцію крові, знімають почервоніння і подразнення.

Гіалуронова кислота - захищає від негативного впливу ультрафіолету, стимулює вироблення власного колагену і еластину, підвищує тургор і еластичність дерми.

Масло ши - регулює роботу сальних залоз, живить клітини вітамінним комплексом, зміцнює стінки капілярів і судин, виводить шлаки і токсини з пор, усуває жирний блиск в т-зоні.

Ультра-зволожуючий гель-крем для обличчя має легку ніжну текстуру, забезпечує шкірі неймовірне відчуття комфорту, тривалу гідратацію.

Спосіб застосування:

Після очищення і тонізації нанесіть крем на шкіру рівномірним шаром, легкими, масажними рухами.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри