Patchology SmartMud Calm Single Заспокійлива маска 1 шт

Patchology SmartMud Calm

Patchology Заспокійлива маска 

Patchology Patchology

ЦБ-00032671

Patchology

Наявність: Є в наявності

316грн

Кількість штук: 1 шт.

Бренд: Patchology

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: США

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: від почервоніння, зволоження, від подразнень

Вік: 16+

Patchology SmartMud Calm  Заспокійлива маска 

SmartMud™ Calm - заспокійлива маска для миттєвого зняття почервонніня та поздразнень. За допомогою неперевершеної формули, що поєднує в собі рожеву каламінову глину, колоїдне вівсяне борошно та ніацинамід, ця маска надає вашій шкірі миттєве відчуття комфорту та глибокого зволоження.

Ключові інгредієнти:

  • Рожева каламінова глина - природний інгредієнт, відомий своїми заспокійливими властивостями для шкіри. Вона ефективно зменшує почервоніння та подразнення, забезпечуючи відчуття комфорта та балансу шкіри.
  • Колоїдне вівсяне борошно - надзвичайно м'який та дбайливий інгредієнт, який захищає природний бар'єр шкіри,утримує вологу та запобігає її втраті.Додатково зменшує подразнення та почервоніння, покращує загальний стан шкіри,забезпечує їй необхідний захист і зволоження.
  • Ніацинамід - відомий також як вітамін В3, є потужним протизапальним інгредієнтом, що сприяє відновленню захисної функції шкіри, звуженню пор,забезпечуючи здоровий та сяючий вигляд

Спосіб застосування:

Дістаньте маску з упаковки, помістіть на обличчя, залиште на 10-15 хвилин,потім зніміть їїз обличчя і промийте шкіру теплою водою.

Склад:

WATER (AQUA/EAU), KAOLIN, BUTYLENE GLYCOL, BENTONITE, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERIN, BEHENYL ALCOHOL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, STEARYL ALCOHOL, CETEARYL OLIVATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SORBITAN OLIVATE, ERYTHRITOL, CETEARYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, XANTHAN GUM, COLLOIDAL OATMEAL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROLYZED GARDENIA FLORIDA EXTRACT, DISODIUM EDTA, MALTODEXTRIN, MYRISTIC ACID, MELIA AZADIRACHTA LEAF EXTRACT, MELIA AZADIRACHTA FLOWER EXTRACT, ARACHIDIC ACID, BETAINE, LAURIC ACID, COCCINIA INDICA FRUIT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SEA SILT, CALAMINE, CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT

Напиши відгук
Patchology Lip service Gloss to Balm Бальзам для губ

Patchology Lip service Gloss to Balm Бальзам для губ

Patchology Бальзам для губ

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри