Usolab Bio moisturizing hydrating hyaluron

Usolab Bio moisturizing hydrating hyaluron

Usolab  Зволожуюча тканинна маска зі заспокійливою та антивіковою дією

Usolab Usolab

ЦБ-00032464

Usolab

Наявність: Є в наявності

175грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Usolab

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Схильна до жирності, Схильна до сухості

Призначення: Омолоджуюча

Тканинна ультра зволожуюча маска для сухої, зневодненої шкіри із заспокійливою дією. Інтенсивно зволожує шкіру, сприяє лікуванню куперозу. Знімає подразнення та почервоніння, знижує чутливість, забезпечує комфортні відчуття та надає здорового сяйва. Наповнює клітини дерми вологою та поживними компонентами, які допомагають клітинам краще утримувати вологу всередині епідермісу. Відновлює та посилює захисний бар'єр пошкодженої та ослабленої шкіри, сприяє загоєнню ран, зменшенню свербежу та почервонінь. Підвищує пружність та еластичність шкірного покриву.

Активні компоненти:

- Екстракт календули. Виконує бактерицидну, протизапальну та противірусну дії, сприяє процесам оновлення клітин, допомагає заспокоїти почервоніння, свербіж та подразнення.

- Гіалуронова кислота 10%. Відновлює гідробаланс, ліквідує ознаки сухості, лущення, в'ялість та подразнення. Утримує вологу всередині клітин дерми, створює на поверхні невидимий шар, що захищає від негативного впливу навколишнього середовища.


- Екстракт квітів ромашки 5%. Заспокоює запалення та подразнення, усуває сухість та лущення, насичує волосся вологою, енергією та життєвою силою.


- Гвайазулен 3%. Відновлює цілісність пошкодженого шкірного покриву, регенерує, розгладжує його. Має протизапальні, антисептичні властивості, заспокоює і зволожує дерму, забезпечує їй комфорт, спокій і м'якість.


- Екзосоми з центели азійської. Рослинні наночастинки являють собою мембранні везикули, які легко вбудовуються в ліпідні біошари мембран клітин дерми, постачають та зберігають поживні речовини у внутрішньоклітинному просторі.


- Пантенол. Має протизапальний та заспокійливий ефект, відновлює шкірний покрив, підтримує вологу на оптимальному рівні.


- Бетаїн. Має зволожуючу дію, зміцнює стінки клітин, тим самим попереджаючи втрату вологи. Виконує пом'якшувальну та заспокійливу функції.


Спосіб використання: нанести на чисту шкіру обличчя, акуратно розправивши лекало. Залишити на 15-20 хвилин, після зняти, а залишки есенції розподілити масажними рухами по всій поверхні обличчя.

Напиши відгук
Usolab Bio Intensive K cream 200ml

Usolab Bio Intensive K cream 200ml

Usolab Крем з вітаміном К 200ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри