Benton Fermentation Mask Pack

Benton Fermentation Mask Pack

Benton Ферментована тканинна маска

Benton Benton

ЦБ-00020484

Benton

Наявність: Немає в наявності

79грн

Об'єм: 20 г

Бренд: Benton

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Додасть шкірі еластичність, сяйва і живлення

Benton Fermentation Mask Pack Ферментована тканинна маска

Маска Fermentation Mask Pack – тканева маска з ферментованими компонентами і пептидами, яка в основному складається з ферментованих інгредієнтів. Завдяки дії бродіння (ферментації) збільшується відсоток поглинання шкірою активних інгредієнтів.

Особливості маски Benton с ферментами:

  • маска преміум-класу, що містить три високоякісних ферментованних інгредієнта (ферментний фільтрат Galactomyces, ферментний лізат Bifida і ферментний фільтрат Lactobacillus / Collagen) для додання шкірі еластичності і сяйва;
  • функціональний інгредієнт для зменшення зморшок і рослинний інгредієнт Ceramide NP допомагають шкірі зі зморшками і низькою еластичністю бути більш пружною, здоровою і сяючою;
  • запатентований інгредієнт для захисту шкіри та 2 види пептидів допомагають прискорити відновлення шкіри;
  • маска зроблена з бавовни і целюлози, м’яко і ніжно прилипає до шкіри. Лист натурального походження з високим вмістом ефірних масел і чудовим поглинанням делікатно прилипає до вигнутої поверхні шкіри.

Активні інгредієнти:

  • galactomyces Ferment Filtrate – це натуральні дріжджі, витягнуті з ферментованого рису, який багатий мінеральними речовинами, такими як вітаміни і амінокислоти, щоб зробити тьмяний відтінок шкіри прозорим. Містить інгредієнти, чудові для зволоження, еластичності і балансу масла і вологи;
  • ферментный лізат Bifida – отриманий шляхом культивування бактерій Bifidus (молочнокислих бактерій) з йогурту. Живить і зволожує грубу і слабку шкіру, викликану зовнішньої шкідливої ​​середовищем, роблячи її зволоженою, еластичною і більш яскравою. Допомагає підвищити імунітет шкіри шляхом постачання шкіри киснем, вітамінами і мінералами;
  • lactobacillus / Collagen Ferment Filtrate – колаген необхідний для еластичності шкіри, але його важко засвоювати шкірою через великий розмір його частинок. Тепер він проходить процес ферментації і фільтрується разом з Lactobacillus. Це допомагає шкірі мати еластичну і здорову шкіру за рахунок збільшення поглинання шкіри елементів маски і щільного живлення за рахунок меншого розміру часток.
  • аденозин (функціональний інгредієнт) – містить функціональний інгредієнт для зменшення зморшок.

Спосіб застосування:

Попередньо очистіть шкіру (використовуйте теплу воду або теплий вологий рушник, щоб відкрити пори для кращого поглинання складових маски). Відкрийте упаковку, дістаньте маску, розгорніть її і акуратно накладіть на обличчя таким чином, щоб вона щільно прилягала до шкіри. Через 15-20 хвилин зніміть маску і легкими рухами розподіліть по обличчю залишки есенції.
Для додаткового освіжаючого ефекту перед використанням покладіть упаковку з маскою в холодильник.
Рекомендуємо використовувати ферментований Есенцію Benton Fermentation Essence для підготовки шкіри перед використанням маски.
Не використовуйте маску довше рекомендованого часу (15-20 хвилин), тому що при висиханні маски шкіра почне втрачати вологу.

Напиши відгук
Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Зволожуюча сироватка з екстрактом какао 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри