JMsolution Зволожуюча маска з чорними перлами

JMsolution Зволожуюча маска з чорними перлами

JMsolution Marine Luminous Black Pearl Balancing Mask 

JMsolution JMsolution

ЦБ-00019506

JMsolution

Наявність: Немає в наявності

65грн

JMsolution Marine Luminous Black Pearl Balancing Mask Зволожуюча маска з чорним перлами 

Трьохшаговий набір для сяйва шкіри JMsolution Marine Luminous Black Pearl Balancing Mask з перлами складається з пінки для вмивання, чорної тканинної маски і освітлюючого крему. Він спрямований на інтенсивне зволоження і вирівнювання тону, м'яко освітлює, звужує пори і нормалізує роботу сальних залоз.

Набір делікатно відлущує, видаляючи омертвілі клітини епідермісу і прискорюючи процеси регенерації. Прибирає почервоніння, сприяє загоєнню запалень і повертає шкірі сяйво. Допомагає в боротьбі з чорними цятками, очищає і звужує пори, регулює вироблення шкірного сала.

До складу комплексу входять морські екстракти, які оздоровлюють і зміцнюють імунітет шкіри, наповнюючи її корисними мінералами і мікроелементами.

Основні діючі компоненти:

Глибинна морська вода - сприяє зниженню втрати вологи, стимуляції синтезу ліпідів в шкірі, активізує всі процеси, пов'язані з водою в епідермісі. Тонізує, посилює ефект від інших компонентів.

5 видів морських водоростей - величезна кількість корисних речовин, не має рівних в рослинному світі. Мінеральні сполуки, велика кількість яких, міститься в морських водоростях, відрізняються високою біологічною активністю. Мають зволожуючим, ранозагоювальну і протизапальну, регенеруючу, імуностимулюючий ефекти.

Протеїн перлів - містить більше 20 видів амінокислот і мінералів, необхідних для шкіри. Омолоджує і уповільнює процеси старіння. Розгладжує і зменшує глибину зморшок, вирівнює тон і освітлює пігментацію.

3 види гіалуронової кислоти - зволожують шкіру навіть на глибоких шарах епідермісу, утримують вологу в шкірі і перешкоджають її випаровуванню. Прискорюють процеси вироблення власного колагену і еластину.

Кожен крок набору відповідає за певну функцію:

1. Пінка для вмивання - глибоко і ефективно очищає шкіру, м'яко відлущує ороговілий шар епідермісу. Проникає глибоко в пори, розчиняє жирові пробки і виводить забруднення.

2. Чорна тканинна маска - нормалізує вироблення сальних залоз, інтенсивно зволожує і сприяє звуженню пор.

3. Освітлюючий крем - вирівнює тон шкіри, м'яко освітлює і повертає природне сяйво. Підвищує пружність і еластичність, зволожує і підтримує необхідний рівень вологи в клітинах епідермісу.

Рекомендується для комбінованої і жирної шкіри з розширеними порами.

Спосіб застосування:

1 крок. Очистіть обличчя за допомогою пінки для вмивання.

2 крок. Дістаньте тканинну маску з упаковки, розгорніть і щільно прикладіть маску до обличчя. Через 10-20 хвилин зніміть маску і дозвольте поглинутись залишки есенції.

3 крок. Нанесіть освітлюючий крем.

Напиши відгук
JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Oil Pink Rose Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри