It's Skin Тканинна маска з екстрактом авокадо

It's Skin Тканинна маска з екстрактом авокадо

It's Skin The Fresh Avocado Mask Sheet 

It's Skin It's Skin

ЦБ-00006355

It's Skin

Наявність: Немає в наявності

40грн

Об'єм: 19 мл

Бренд: It's Skin

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволоження та живлення

It's Skin The Fresh Avocado Mask Sheet Тканинна маска з екстрактом авокадо

It's Skin The Fresh Blueberry Mask Sheet - це листова зволожуюча маска з екстрактом авокадо. Вона пом'якшує і зволожує шкіру, знімає набряки, покращує колір обличчя, усуває сліди втоми і стресу.

Екстракт авокадо. Авокадо має антибактеріальну, протизапальну і антиоксидантну властивість.  Нейтралізує дію вільних радикалів і уповільнює вікові зміни.
Екстракт грейпфрута. Цей компонент відлущує ороговілі клітини, очищає шкіру, вирівнює її тон і покращує колір. Грейпфрут також зменшує вироблення підшкірного сала, звужує пори і усуває жирний блиск.
Рослинний комплекс. Маска містить екстракти кореня солодки, кореня імбиру, кореня коптіса японського, листя зеленого чаю та інших рослин. Рослини насичують шкіру вітамінами, пригнічують активність бактерій, усувають жирний блиск.

Переваги використання:

  • Інтенсивне зволоження. Маска моментально насичує шкіру вологою, усуває сухість, стягнутість, свербіння і відчуття дискомфорту. Вона допомагає підтримувати нормальний гідробаланс і запобігти передчасні вікові зміни.
  • Відновлення. Маска швидко покращує стан шкіри, усуває в'ялість і млявість, повертає гладкість, пружність і еластичність.Знімає сліди втоми, усуває набряклість і зменшує вираженість пігментації.
  • Зручність. Маска не вимагає змивання та інших супутніх процедур. Герметична і компактна упаковка дозволяє носити маску з собою і використовувати в разі потреби.

Спосіб застосування:

Після очищення та тонізації шкіри рівномірно нанесіть маску на обличчя на 20-30 хв. Зніміть маску та залиште есенцію до повного поглинання . Після використання не мочити обличчя ,можна нанести крем. Маска одноразової дії не придатна до повторного використання.

Напиши відгук
It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

Its skin green tea watery serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри