Marvis Classic whitening mint 25 ml

Marvis Зубна паста для курців 25 мл

Marvis Smokers Whitening Mint 25 ml

Marvis Marvis

ЦБ-00019141

Marvis

Наявність: Немає в наявності

120грн

Об'єм: 25 мл

Бренд: Marvis

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Італія

Marvis Smokers Whitening Mint Зубна паста для курців 25 мл

Легендарний італійський бренд Marvis спеціалізується на виготовленні люксових зубних паст і засобів для догляду за ротовою порожниною. На сьогоднішньому ринку зубних паст Marvis займає провідну позицію. Продукція бренду представлена не тільки в Італії, а й за кордоном. Продукти італійського виробника являють собою результат поєднання класичної рецептури і сучасних технологій виробництва. Ось уже кілька поколінь компанія є сімейною справою, яка передається від одного члена родини до іншого. До створення гігієнічних засобів для зубів працівники компанії підходять з усією ретельністю і відповідальністю: зубні пасти Marvis не лише чудово піклуються про здоров’ я зубів і ясен та свіжий подих, але й мають приємний смак.

Зубна паста для курців Marvis Smokers Whitening Mint інтенсивно відбілює. Видаляє поверхневе забарвлення зубів і запобігає його повторній появі.

Властивості:

  • відбілює зуби;
  • видаляє плями після куріння;
  • зміцнює зубну емаль;
  • освіжає подих.

Паста містить фтор (1 357 ppm), який допомагає зміцнити зубну емаль. До складу пасти входять м'які речовини, тому паста акуратно видаляє зубний наліт, не руйнуючи емаль. У складі також є і целюлозна смола, яка запобігає розшарування пасти. Унікальна формула зубної пасти Marvis Whitening Mint дозволила створити відчуття м'якості в роті, під час чищення зубів.

Класична упаковка пасти виготовлена проведена з екологічних матеріалів, які повністю розкладаються. Компактний розмір зубної пасти Marvis дозволяє легко знайти для неї місце в сумці при подорожах або відрядженнях.

Спосіб застосування:

Використовувати невелику кількість зубної пасти 2 рази в день, вранці і ввечері. Для максимального ефекту чистити зуби не менше 1-2 хвилини, після, використовувати концентрат-ополіскувач Marvis .

Напиши відгук
Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Зубна паста Чорний ліс 75 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри