Medi Peel Зміцнюючий тонік для волосся з пептидами 120 мл

Medi-Peel Зміцнюючий тонік для волосся з пептидами 120 мл

Medi-Peel Led Therapy Tonic 120 ml

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00018714

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

495грн

Об'єм: 120 мл

Бренд: Medi Peel

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення,очищення,лікування,зміцнення

Medi-Peel Led Therapy Tonic Зміцнюючий тонік для волосся з пептидами 120 мл

Зміцнюючий тонік для волосся з пептидами Medi-Peel Led Therapy Tonic спрямований на хороше очищення і відновлення шкіри голови, знімає свербіж і подразнення, усуває сухість і лущення. Завдяки особливій технології LED на пасмах утворюється особлива захисна оболонка, яка розгладжує і пом'якшує волосся, надає їм блиск і силу.

Тонік володіє відлущуючою дією, прискорює процеси відновлення і регенерації, видаляє надлишки шкірного сала і забруднення.

Основні функції тоніка:

- Продукт зміцнює волосяні цибулини, надає пасмам силу і еластичність, бореться з випадінням волосся і повертає прикореневій об'єм.

- Заспокоює подразнену шкіру голови, знімає свербіж і надає охолоджуючу дію.

- Відновлює пошкоджене волосся і наповнює пасма поживними речовинами, попереджаючи ламкість.

- Зволожує, позбавляє шкіру голови від сухості і лущення.

- Підсилює захисні функції і нейтралізує агресивну дію оточуючих факторів.

До складу тоніка входить більше 50-ти активних діючих компонентів, які інтенсивно зволожують і живлять волосся від коренів до самих кінчиків та надають лікувальну дію для тонких і ослабленого волосся.

Основний діючий компонент трипептид міді-1 дарує LED-ефект волоссю - робить пасма гладкими, шовковистим і блискучим, зміцнюючи і підвищуючи їх еластичність. Живить і відновлює волосся від коренів до самих кінчиків. Трипептид ущільнює волосся, дарує прикореневій об'єм і захищає пасма від ламкості . Зміцнює волосяні цибулини і захищає від агресивного впливу зовнішніх факторів.

Тонік має показник кислотності рН 5,7. Не викликає зайвої жирності або надмірної сухості. Нейтралізує агресивну дію проточної води.

Основні інгредієнти:

Біотин зміцнює коріння і перешкоджає випадінню волосся, робить їх ідеально гладкими, еластичними і шовковистими, лікує себорею і нормалізує секрецію залоз.

Саліцилова кислота відлущує ороговілі частинки шкіри і прибирає зайві виділення шкірного себума, завдяки чому відбувається швидке оновлення епідермісу. Легко проникає в сальні пробки і розчиняє їх, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру.

Декспантенол ефективний при лікуванні різних дерматологічних захворювань. Його дія спрямована на регенерацію шкіри, зняття запалень, відновлення і глибоке живлення волосся.

Екстракт женьшеню активізує синтез колагену, прискорює мікроциркуляцію крові, завдяки чому благотворно впливає на волосяні цибулини і стимулює ріст нового волосся. Надає регенеруючу дію, загоює ранки і тріщинки, знезаражує, захищає від шкідливого впливу зовнішніх факторів, пом'якшує і тонізує.

Кокосова олія живить і зволожує волосся, повертає природний блиск і м'якість, поставляє необхідні поживні речовини для відновлення ослабленого і ламкого волосся, робить слухняними пересушені і кучеряве волосся, усуває дерматологічні проблеми, такі як лупа, подразнення шкіри і себорею.

Екстракт зеленого чаю містить величезну кількість антиоксидантів, крім цього має антисептичні та антибактеріальні властивості. Ефективно очищає, тонізує, знімає свербіж і подразнення. Надає волоссю приємний запах і довше зберігає їх чистими.

17 видів амінокислот зміцнюють еластичність волосся, роблять пасма сильними і пружними. Повертають життєву силу і здоровий блиск.

Спосіб застосування:

Ретельно струсіть флакон. Нанесіть необхідну кількість засобу на суху шкіру голови і допоможіть йому поглинутись круговими масажними рухами. Зробіть легкий масаж пальцями протягом 1-2 хвилин.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри